Back to Question Center
0

Webmasters Mardröm eller hur man hanterar Bots - Semalt Expert

1 answers:

Precis som andra säkerhetsrisker har bots blivit ett stort problem för webmastersna. Många använder anti-malware och antivirusprogram för att bli av med dessa infektioner. Att köra en brandvägg för programvara och veta vilka typer av processer som passar dig är obligatoriska för att skydda dina system. Men när sakerna tar en seriös form borde man jämföra olika baslinjer för att få en uppfattning om vad som passar bäst för din enhet - fedora buy hat. Det första du bör göra är att kontrollera och utvärdera ditt system noga för att bli känd om du har en bot eller inte. Så här hittar du och tar bort bots i stor utsträckning.

Kör anti-malware program

Det skulle vara bra om du kör anti-malware-program. Att hitta sådana program på internet är enkelt. Du måste ladda ner sin senaste version, och det bästa programmet att gå med är EyeBlink. Denna programvara är idealisk för småföretag. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, har en personlig erfarenhet att det här programmet enkelt kan hitta och ta bort skadlig kod och bots från ditt datorsystem. Många gratisprogram och programvara finns tillgängliga på internet, men det här programmet är inte gratis, och du måste betala en avgift för att få tillgång till alla dess funktioner.

Hämta Hijack

Om du inte är intresserad av att använda ovanstående program kan du hämta kapning från trendsecure. com eller annan liknande webbplats. Att ladda ner och installera det här verktyget tar inte tillräckligt med tid. Du måste bara registrera dig och skapa ett konto på webbplatsen. När kontot är klart kan du ladda ner det och aktivera det.

Kontrollera programvaran brandväggens inställningar

Du bör regelbundet kontrollera programmets brandväggs inställningar för att se om programmet har fungerat korrekt eller inte. Det är viktigt att du övervakar och justerar sina inställningar regelbundet. Rensa brandväggsreglerna och glöm inte att spara inställningarna innan du stänger fönstret.

Kontrollera värdfilerna

Gå till C-enheten på din dator och testa värdfilerna. Olika bots skriver om dessa värdfiler för att lura din dator för att ansluta till obehöriga IP-adresser från en server. Du måste vara försiktig när du ansluter till internet och se till att du endast har anslutit via en auktoriserad och godkänd IP-adress. Detta kommer att förhindra att din dator skadas av skadlig kod och skadlig kod. Om du hittar något misstänkt måste du göra säkerhetskopior av värdfilerna och ta bort de misstänkta sakerna och spara dina inställningar så snart som möjligt.

Använd Windows Task Manager

Du bör använda Windows Task Manager eller SysInters Process Explorer för att spara datorn från skadlig kod och bots. För detta bör du först sortera filerna med resurser och ta bort bots. Dessutom bör du blockera IP-adresserna som ser ut nya och icke-legitima. Om de misstänkta sakerna fortsätter kommer du att göra sin lista och få dem bort från din enhet så tidigt som möjligt.

Sök på nätet

Slutligen kan du söka på webben för en lämplig process för hur man tar bort bots. Att ta bort dem är komplicerat för dem som inte känner till antivirusprogram och anti-malware-program.

November 24, 2017