Back to Question Center
0

Varför och hur man kan öka din SEO med Content Marketing och Social Media - Taktik från Semalt

1 answers:

När det gäller att förbättra SEO är det ingen hemlighet att innehållet är kung. Dinwebbplatsens innehåll måste vara relevant, informativt och engagera sig för sökmotorer att överväga att uppge webbplatsens rankning. Över åren,Men sociala medier har också trängt in i bilden, och dess signaler används nu för att hjälpa till att förbättra din sökmotor ranking.Det är tydligt att se att SEO, innehållsmarknadsföring och sociala medier alla fungerar hand i hand för att förbättra ditt företags webbplatsstatus.

För att göra detta tydligare finns det topp 5 tips, förklaras av Andrew Dyhan,kundsucceschefen för Semalt ,för att förbättra din SEO med innehållsmarknadsföring och sociala medier.

1 - програмирование видеофонов. Twitter-innehållsantalet

Det är inte bara innehållet på din webbplats som hjälper Google att indexera din webbplats.Ju mer du tweetar, och ju fler människor delar dina tweets, desto bättre är dina chanser att flytta upp indexlistan. Den stora naturen avWorld Wide Web innebär att omfattande processer används för att samla in all information och lägga in ett system som är faktiskt tillgängligt.Googles sökrobotar är viktiga för att hjälpa till med denna indexering, och de tar nu hänsyn till innehåll från Twitter-konton. Därfördra nytta av din Twitter och tweet bort!

2. Utveckla dina sociala medier-plattformar för att få bra linkbacks

Eftersom sökmotorer försöker få relevant information till människorNär de behöver det, lita de på sociala medier för att hjälpa. Ju mer linkbacks en webbplats har desto mer visar det sig att människor hittar den webbplatsenrelevant. Tyvärr har många människor missbrukat detta tidigare och engagerat sig i svarthatt-SEO-tekniker för att öka deras webbplats ranking.Detta ledde till att sökmotorer vänder sig till sociala medier för hjälp..Idag ser sökmotorer på sociala signaler som Facebook, Tweets,Google + 1s för att se hur bra din webbplats gör, och hur man rankar det i enlighet med detta.

3. Använd sociala medier för att öka din trovärdighet

Idag söker sökmotorer inte bara innehållet på din webbplats eller blogg.De tittar på dina sociala medier plattformar också. Hur människor engagerar sig med ditt innehåll, och också hur många människor som länkartillbaka till dig. Hur stor en publik och påverkar du har också beaktats, så spendera tid på att utveckla din räckvidd ocksåsom att öka din publik.

4. Skicka in på Google+ varje dag

Utveckla din Google+ profil, skicka varje dag och Google kommer att vara nöjd med dig.Gå med i samhällen och skicka relevant innehåll, dela din profil, bara vara aktiv på din Google + -profil. Se till att innehållet du ärdela på ditt Google+ är innehållet du vill bli indexerat för.

5. Stärka och passa ditt SEO-spel

När du pratar om SEO och innehåll, saker som nyckelord, metabeskrivningar, alttaggning av bilder, och antalet ord i dina blogginlägg är alla viktiga. Men sakerna har ändrats lite med tiden. Sökmotorer ärnu mer oroad över relevansen av ditt innehåll. Det handlar inte bara om att fylla på sökord, utan om hur du effektivt kan svara påfrågor som folk frågar. SEO revolutionerar den typ av innehåll som visas i dina resultat. Var därför säker på att dinInnehållet är så passande och engagerande som möjligt.

Slutsats

SEO, innehållsmarknadsföring och sociala medier är inte relaterade. Om något, deblir mer och mer sammanflätade i takt med att åren går. De hjälper alla att förbättra SEO och plats rankningar och bör övervägastillsammans i en webbplats marknadsföring strategier.

November 23, 2017