Back to Question Center
0

Vad är Artikel Spinning? - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert, förklarar hur man optimerar innehåll för SEO-ändamål

1 answers:

Artikelspinnning är processen att skriva om artiklar för att skapa originala kopior och för att undvika dubbla innehållsproblem som kan leda till straff från Google, Bing och Yahoo. Tanken är att skriva en artikel och sedan skapa sina unika kopior hundratals tusentals gånger. De olika versionerna av samma artikel eller webbinnehåll kallas spunna artiklar - summer cancer hats. Dessutom är en författare som skriver om en artikel ansvarig för att inkludera länkar tillbaka till den ursprungliga webbsidan i texten. Alla dessa länkar informerar Google om att denna specifika webbplats är känd och kommer att driva sökmotorn s för att förbättra sin ranking.

Du kan enkelt skapa spunna artiklar, men deras kvalitet är inte upp till märket. Som du vet tar det mycket tid att skapa originalinnehåll, men det kommer definitivt att hjälpa dig att förbättra rankningen av din webbplats. Faktum är att spunnet innehåll också är den svarta hattens SEO-version av en artikel. Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, säger att problemet är att det inte finns något praktiskt sätt att undvika att spinna artiklar.

Varför Spinning-artiklar är dåliga för din webbplats

Det är säkert att nämna att artikeln marknadsföring är det mest kända och pålitliga sättet att marknadsföra dina produkter, idéer och tjänster på internet. Massor av artiklar spinnas varje dag, och massor av spinnprogram och programvara kan inte hjälpa till att skapa flera kopior av samma innehåll. Ofta spinnas artiklarna för marknadsföring och för att skapa tusentals bakåtlänkar till en webbplats.

Google älskar färskt innehåll

Sökmotorer älskar nytt och relevant innehåll. Bloggar och webbplatser som regelbundet publicerar ursprungliga artiklar rankas högre i sökmotorresultat än de webbplatser och bloggar som inte uppmärksammar att publicera ursprungliga artiklar.

Alla artiklar för spinning och mjukvara skapar oläsliga versioner

Du kan aldrig bero på ett artikelspinnningsverktyg eller programvara eftersom alla genererar lågkvalitativa och oläsliga artiklar. Om du använder en spinnprogramvara måste du se till att innehållet är läsbart och fullt optimerat för SEO-ändamål. Tyvärr är artikelverktygen inte tillförlitliga och ger dig innehållskopior som är svåra att läsa.

Ord och fraser är olika, och idéerna och koncepten är desamma

Med ett artikel spinningverktyg kan du bara skapa flera kopior av samma innehåll, men kvaliteten är inte upp till märket. Ord och fraser kommer att vara olika, men huvudidén och konceptet är alltid detsamma. Det betyder att spinnprogramvaran för artikeln endast kommer att generera versioner av låg kvalitet och du kan inte lita på ett sådant program eftersom det aldrig kommer att hjälpa dig att förbättra rankningen på din webbplats.

Spinnning av artikel är oetisk

Webbmästarna och bloggarna tror att spinnning av artiklar är oetiskt och borde inte vara en del av våra liv. Om du inser vikten av unikt och äkta innehåll, kommer du aldrig att vilja snurra din artikel. Upprepade kopior av samma innehåll kan orsaka problem för din webbplats och andra webmasters, och det är anledningen till att denna praxis anses oetisk och omoralisk.

November 26, 2017