Back to Question Center
0

SEO & Digital Marketing - Masterful Insight From Semalt

1 answers:

Tänk dig att ha en butik utan någon form av skyltar på den. I bästa fall nyfikna människor kan gå in för att kontrollera produkterna eller begära produkter som inte är relaterade till vad du säljer. Men vad händer om du hade en butik med en rätt namn och bilder av de produkter du säljer? Detta skulle få potentiella kunder att checka in, ställa frågor omprodukter och till och med köpa några av produkterna - naturaleza muerta fotografia. Dessa utsikter kommer sannolikt att sprida ordet om din butik och produkter till andra människorvilket resulterar i högre trafik samt försäljning. Det första exemplet liknar en webbplats som inte är optimerad medan den andra Exempel avser en väl optimerad plats.

Den ledande experten av Semalt Digital Services, Andrew Dyhan, beskriver grundligt strategin hur man kombinerar SEO och digitala marknadsföringsprocesser.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att göra en webbplats lätt att identifiera,lätt att kategorisera och krypa. På den mest grundläggande nivån hjälper optimering konsumenterna att hitta ditt företag mitt i tusentals eller miljontals andra företag och är en integrerad del av någon digital marknadsstrategi.

SEO har som mål att driva användare till ditt företag genom online-plattformar. För att uppnå detta,Din webbplats måste rankas högt i sökmotorns resultatsida (SERP). För att göra det enklare att förstå, är det här ett perfekt exempel:

Varje månad finns det över 14 miljarder sökningar online. Tänk nu vad skulle hända om en bråkdel av de 14 miljarder sökningarna letar efter ditt företag. För att få relevant trafik riktad till din webbplats,företaget måste ranka högt i SERP, betala per klick aktiviteter och social media marknadsföring.

För att något företag ska trivas måste det annonsera. Och för alla online-affärer,SEO motsvarar gratis reklam. Optimering av din webbplats gör det enkelt att rangordna på SERPs första sida.

Eftersom det finns en allmän tro på att människor skannar och granskar de första 2 sidorna av SERP,rankning på första sidan ger din verksamhet en chans att hitta av personer som söker information innan de köper produkter.

Hur fungerar SEO?

Sökrobotar använder text för att bestämma sidinnehåll. De fyller i ett nummerav aktiviteter som ger sökresultat, inklusive krypning, skanning och indexering samt bedömning av relevans och återhämtning.Element som är kända för att bidra till kvalitetsresultat inkluderar:

  • Metataggar
  • Tillgänglighet och användbarhet
  • Sidinnehåll
  • URLs och webbplatsnamn
  • Siddesign
  • Karakteristik av länk

För att förstå hur denna cykel fungerar är det viktigt att gå in på detaljer om hur SEO fungerar:

1. Krypa:

Sökmotorer har en programvara som kallas en spindel eller sökrobot som kryperinnehåll på en webbsida. Normalt är det inte möjligt för en spindel att märka om en ny sida har lagts till eller en gammal har uppdaterats dagligen. Som ett resultat kan vissa spindlar inte besöka en webbsida för en månad eller två. Dessutom kan sökrobotar inte krypa igenom lösenordsskyddadesidor, Flash-filmer, bilder och Javascript. Så om du har en majoritet av dessa på din webbplats, är det lämpligt att köra en sökordsimulatorför att se om dessa krypts av programvaran.

2. Indexering:

När spindeln är klar krypteras sidor eller indexeras i a jätte databas där relevant information utvinns när en användare anger ett visst sökord på sökmotorer.

3. Sök jobb:

När en sökning initieras, hanterar sökmotorn begäran och jämför det med indexerat innehåll. För att ge exakta data måste sökmotorn mäta relevansen av alla sidor och matcha dem med indexerad data och sökordet in i SERP.

4. Algoritm:

Detta är ett diagnostiskt verktyg som är utformat för att siktas genom katalogiserade sökord och webbadresser med relevanta fraser. Det uppskattar sannolika svar och återställer sidor med frasen eller ordet som skrivs in under sökningar. I grund och botten finns det 3 algoritmer: On-site, Off-site och Whole-site-algoritmer.

Varje typ av algoritm tittar på olika områden på en webbsida inklusivelänkar, metataggar, sökordstäthet och titelkoder. Eftersom sökmotorer fortsätter att justera sina algoritmer måste du hålla dig uppdateradändringarna för att bibehålla höga rankningar.

5. Hämtar:

Slutresultatet av processen visas i sökresultaten.

Länken mellan SEO och digital marknadsföring

De flesta tror att det inte finns någon skillnad mellan SEO och digital marknadsföring,För att klargöra detta är det viktigt att undersöka dem djupare. SEO syftar till att ge organiska resultat. Å andra sidan, digital marknadsföring syftar till den holistiska onlineexistensen av ett företag som går utöver sökmotoroptimering. Att hjälpa till med ett online-företagtrivs, bör du anta en trovärdig digital marknadsföring och införa en effektiv SEO-strategi.

SEO-integrerad digital marknadsföring

Vissa marknadsexperter hänvisar till omfattande SEO som integrerad digital marknadsföring. Mer och mer utvecklas SEO till en kritisk aspekt av effektiv digital marknadsföring. För att förstå detta måste du uppskatta hur mycket SEO har förändrats under åren. Tekniker som var effektiva under 90-talet eller 2011 är nu föråldrade och kräver nya metoder.Idag finns det många fler faktorer som används för att påverka SEO, inklusive sociala medier och välrenommerade länkar, till skillnad från tidigare.

Skapa en effektiv SEO-strategi

För att ha ett bra SEO-system måste du införa en effektiv SEO strategi. En bra strategi omfattar:

1. Målmarknad:

Effektiv SEO är inte bara för att driva trafik till din webbplats, det borde hjälpa för att finjustera kunddemografi och geografiska förhållanden för att se till att du når fram till kunder som är intresserade av dina produkter.

2. Mobilvänligt tillvägagångssätt:

Google kräver att webbplatser passar in i mobila enheter och ger likatillfredsställelse för användarna på dessa enheter precis som människor som använder datorer.

3. Fler alternativ i sökmotorer:

För effektivitet bör din webbplats inte bara fungera bra i en sökmotor men över andra sökmotorer.

4. Nyckelord motsvarar avkastning på investeringen:

Fokusera din uppmärksamhet på att identifiera och använda relevanta sökord som människor Använd för att söka efter information för att garantera avkastning.

5. Kvalitetsinnehåll och tydlig webbplats:

Din webbplats ska vara vänlig för användarna, tydlig att navigera och borde ha kvalitetsinnehåll.

I slutändan bör du alltid veta det i algoritmens förändringsalgoritmer SEO är en oändlig process. För att hjälpa dig att trivas bland alla dessa förändringar, tänk på din målgrupp, sätt på plats solidt optimeringsstrategier och tänka på användbarheten av din webbplats.

November 23, 2017