Back to Question Center
0

Semalt tips om hur man utför innehållsrepurposing

1 answers:

Skapa nytt innehåll för en webbplats är sättet att säkra SEO-närvaro.Samtidigt ökar återställandet av gammalt innehåll din SEO-ranking. Men ger ett gammalt innehåll en fräsch färgfärgkan vara en svår uppgift, särskilt om du inte vet vad du ska börja med.

Den ledande experten av Semalt Digital Services, Frank Abagnale beskriver de avgörande faktorer som man bör överväga att omarbeta innehållet framgångsrikt.

1 - tour sport nankang. Använda HTML5

1. Återställ all data från tidigare genomförda annonskampanjer. Få alltUppgifterna kan hjälpa dig att hålla fokus på tidigare SEO-taktik. Med hjälp av denna erfarenhet kommer du också att förbättra effektiviteten att användaspecifika nyckelord, välja den mest lämpliga kanalen för marknadsföring. Det finns många automatiska verktyg som kan hjälpa dig att analysera affärermätvärden under en längre tid. Uppgifterna är nyckelelementet i grundläggande insikter på ditt företags prestanda.

2. Responsive Design

2. Kundsegmentering är avgörande. Innehållet du väljer skaåterspegla målnischen du försöker imponera på. Att fokusera på din målnisch är en fördelaktig faktor för att nå mål för annonskampanjer.Segmentering kan vara ett kraftfullt verktyg för att nå din publik på alla möjliga plattformar. I många fall lider människor av svindlingsverktygsom lovar att ge snabba resultat att få trafik. Det tar emellertid inte in i kundens kundsegmentering. Repurposingav innehållet kan hjälpa dig att lösa detta problem genom att nå ut din specifika nisch.

3. Kognitiv dissonans

3. Att skapa ett lyhörd användargränssnitt är en annan viktig aspektav innehållsrepurposing. Det har en positiv inverkan på att hålla besökarna fokuserade på webbplatsen, vilket innebär ett konstant engagemang frånpublik. UX anser de element som gör surfning på webbplatsen bekväm för besökare. Det har mycket att göra med webbdesignensåväl som. Hela komplexet av UI-tekniker kommer ner till nödvändigheten att placera anrops-knapparna på det speciellaplacera på hemsidan. Ju mer interaktiva tillvägagångssätt UX-designers gäller för webbplatsen, desto mer sannolikt kommer användaren att reagera på meddelandet du vill leverera.

4. Nyckelord Ansökan

4. Samla information om läsarna. Insikter och feedback frånNuvarande läsare hjälper dig att uppskatta perspektivet av kundtillfredsställelse. Du kan be om individuella åsikter och synpunkterså det kommer att vara till nytta för nödvändiga justeringar. Trots allt handlar det om vad publiken vill ha. Räcker ut några avDessa användare kommer att skörda dina stora fördelar genom att få den nödvändiga kunskapen om vilka idéer du bör införliva i framtidenkampanjer.

5. Ibland kan äldre innehåll inspirera dig för att skapa framtideninnehåll. Investera en rättvis tid till att gå tillbaka till äldre innehåll. Inte allt det kan vara användbart. Men utveckla ett bra innehållStrategin, som fokuserar på tidigare material, kan vara till hjälp vid utformningen av annonskampanjer. Innehållet ska uppdateras.Efter dessa enkla steg kommer gammalt innehåll att förbli vintergröna. Det är också möjligt att konvertera gammalt innehåll till något heltannorlunda.

Så snart utgivarnas mål är att behålla innehållets relevansoch synlighet är det ofta viktigt att gå tillbaka till det gamla innehållet från tid till annan. Huvudskälet är att repurposing gammalt innehållkan hjälpa dig att öka SEO rankningsresultat. Att ignorera den tidigare återkopplingen är ett stort misstag som kan leda till många ansträngningar. Därför,återställande av gammalt innehåll kräver de ovan nämnda aspekterna.

November 22, 2017