Back to Question Center
0

Semalt tips om att bygga en e-postlista och komma igång med online-marknadsföring

1 answers:

Med en e-postlista kan du börja tjäna pengar. AlltDet tar ett e-postmeddelande som rekommenderar en ny produkt som du marknadsför, och du kan ha enenorm lönedag, men bara om du har lyckats bygga upp en stor lista. Semalt Digitaltjänster expert,Michael Brown delar användbara tips om hur man kommer igång med marknadsföring på nätet.

Tänk dig att du har fått information om det nyaprodukt, som du finner värdefullt och användbart. Ett enkelt e-postmeddelande skickat till listan över 10 000 personer med enkonversationsfrekvens på 5% skulle resultera i 500 försäljningar. Förutsatt att du tjänar $ 10 provisioner per försäljning,vilket är en mycket konservativ uppskattning, skulle detta tjäna dig $ 5000 på en enda dag, för mindre änen timmes arbete. Är du fortfarande osäker på att bygga en e-postlista?

En e-postlista på 10 000 är naturligtvis en medelstorleklista, vilket kommer att ta några månader att bygga, så du måste börja jobba på det idag, inte imorgon. DeSnabbare börjar du bygga din lista, desto snabbare kommer du att luta dig tillbaka, skicka ett mail om en nyprodukt och tjäna mer på den tiden än vad du brukar göra om en månad.

Fördelarna med en e-postlista

  • Kostnadseffektivitet att göra direktmarknadsföring
  • Förmåga att analysera klickoch annan viktig statistik som hjälper dig att tweak din email strategi
  • Myndighetsbyggande och förtroende genom att erbjuda värde över tiden
  • Högre konverteringar på grundatt bygga pågående kommunikation med din e-postlista

En av de viktigaste delarna av att bygga ett maillistan håller dina abonnenter. Det är mycket vanligt för kunniga läsare att prenumerera på deras fria "incitament"och ta bort dem från din e-postlista efteråt. Du måste kunna ge värde för demkonsekvent genom hela din e-postutbyte, annars säga farväl till ditt hårda arbete och framtida vinster ..

Effektiva e-postmarknadsföringskampanjer handlar omrätt inställning. Tänk på alla e-postmeddelanden du får dagligen och varför några av dem fångar dinuppmärksamhet och andra raderades. Det finns en vetenskap för att få abonnenter intresse och lita på genom enenkel email. Det här är skillnaden mellan "spam" du får och de e-postmeddelanden du klickar på för att få veta mer om det.

Viktiga punkter att komma ihåg när du bygger din lista

  • Skapa förtroende genom att ge kompetens och värde i din målniche
  • Trigger deras känslor avskapa historier som läsare tycker fascinerande
  • Säkerhetskopiera din storytelling med riktig logik somvittnesmål för att få dem ännu mer intresserade

Det är viktigt att tala direkt med dina abonnenter.Du vet varför de registrerade sig, så tala till dem på ett sätt som kommer att få deras uppmärksamhet. Ingen gillar ett emailsom talar om oväsentliga poäng, så kom till din punkt snabbt och direkt. Berätta sedan för dem en historia som dekan relatera till. Detta kommer att få känslorna att komma till ytan, vilket är exakt vad du söker.

Det bästa sättet att bygga en e-postlista är att använda avälrenommerade auto responder. Du kan ställa in automatiserade e-postmeddelanden som spänner över veckor i framtiden, och när det är gjort,du behöver inte göra någonting. Det finns många alternativ, men Aweber verkar vara den mest ansedda. därär incitamentet att hitta ett gratis eller billigare alternativ men problemet med det är att dina e-postmeddelanden kan vara begränsadetill en per vecka, eller de kommer att hamna i din abonnents spamfält.

E-postrubriker bör vara oemotståndligaoch bli bättre av allas nyfikenhet. Storytelling är viktigt för att fånga sina tankar och få dem på ditt temaav tänkande. Att lära sig mer om copywriting hjälper dig att producera värdefulla e-postmeddelanden som får dina abonnenter att läsa och vilja.

Kom ihåg att bygga förtroende med din e-postlista innandu börjar pitching produkter och vill ha försäljning. Myndighet kommer från förtroende, och det här gör det möjligt för dig att göra försäljning i framtiden.

Se till att du berättar läsaren vad du ska göra. Detkan låta motsägelsefullt, men studier har visat att det att säga en person att göra något får ett bättre svar änbe dem att göra något. "Registrera dig nu för 1-mot-1-coaching" skulle vara effektivare än "Vill du anmäla dig till 1-mot-1-coaching?".

Förhoppningsvis hjälper den här artikeln dig att lära dig ensak eller två om att bygga en e-postlista. Det viktigaste att veta är att du inte kan vänta med att komma igång. Det är avavgörande betydelse för att du börjar med denna uppgift direkt. Om du har några tvekan, se Semalt Digitaltjänsterså vi kommer att klargöra saker för dig Source .

November 22, 2017