Back to Question Center
0

Semalt Aktier "Google My Business" Essentials Varje SEO Champion måste beta

1 answers:

Många företag har fysiska kontor och e-handelsplatser. Uppmuntra kunderatt köpa via den fysiska butiken är viktigt för att förbättra försäljningsintäkterna. Använd också sökmotoroptimering (SEO) -processen tillöka kundtrafiken ökar försäljningsvärdena. Google har infört en funktionfylld app som förbättrar företagets hanteringPlatsinformation. Appen kan nås med en enkel Google-sökprocess - free vps windows rdp update.

Frank Abagnale, kundsucceschef för Semalt Digital Services, beskriver beskrivningen av appen för att du ska kunna dra full nytta av dess funktioner.

Funktionerna i Google My Business App:

  •  Användaren kan hantera flera affärsplatser med hjälp av en instrumentpanel. 
  •  Verksamhetsägaren kan ändra företagets namn, adress och driftstid. 
  •  Användaren kan analysera och svara på kundrecensioner via appen. 
  •  Uppdatering av foton och inlägg görs enkelt via Google+ plattformen. 
  •  Analysfunktionen på hög nivå förbättrar sikt på nätet och kundernas engagemang. 

Den redesignade Google My Business-appen har extra funktioner som är attraktivatill företagets ägare. Dessa ytterligare funktioner inkluderar:

  •  Övervaka hur verksamheten visas i Google+, Google Maps och Google-sökning. 
  •  Undersök prestandaanalysen som genereras av Google +. 
  •  Få detaljerad feedback genom kundrecensioner och platsinformation. 
  •  Hantera platser när som helst.
  •  Ange adress- och postadresszoner för företag som har begränsad verksamhet. 

Android-appen är tillgänglig på Google Play. Dessutom kan iOS-appen hämtasfrån Apples App Store. Det är gratis att ladda ner eller uppgradera appen Google My Business. Den nya Google My Business-appen kombineras med SEOsökord, YouTube-appen och Google Analytics-appen, för att integrera de data eller information som behövs för att identifiera den nya platsinformationen.

Förstå Google My Business

Avsnittet Google My Business Overview visar de viktigaste funktionerna i appen.Hjälpsidan för Google My Business innehåller användbar information om hur du använder appen. Det finns inga kostnader när du använder appen. Det kräver baratid och data uppdatering ansträngning av användaren. Företaget ägaren med flera platser bör prioritera de bästa platserna baserat på monetäravärde eller strategiska fördelar. Platsen kan laddas upp individuellt eller i bulk med ett kalkylblad om de är mer än 10. Verksamhetenägaren ska utveckla ett företagskonto om platserna hanteras av flera individer.

Optimera lokal sökning

Den lokala sökningen innebär SEO-processen. Det är mer detaljerat än det grundläggande Google,Bing och Yahoo online-sökningar. Lokal sökning genererar resultat med kartläggningssystemen; till exempel Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Yellow Pages, och Trip Advisor. SEO förbättrar företagets synlighet och online kundtrafik. Det handlar om att distribuera viktiga data tillhundratals webbplatser på nätet. Förbättrad lokal sökprocess kräver en avancerad mjukvaruplattform som Google My Business. Det är det viktigasteonline sökmotor globalt. Toppplattformen för appen är avgörande för att förbättra den lokala sökningen efter affärslokalerna.

Slutsats

Google My Business-appen är användbar för att förbättra företagets online synlighet.Kundtrafiken kommer alltid att vara hög på affärsidor som har en stor online närvaro. Huvudsyftet med någon företagsägare äratt generera höga försäljningsvärden från kunder som besöker webbsidorna.

November 23, 2017