Back to Question Center
0

Semalt: Varför nytt innehåll är viktigt för din webbplats och SEO

1 answers:

Faktum är att sökmotorer har ett enormt inflytande på hur webbplatser ska varakonstruerad. De flesta sökmotorer lägger tonvikten på innehållets kvalitetoch uppdatering periodicity. För att förbli relevant bör du uppdatera ditt innehållofta. Julia Vashneva, kundsucceschef för Semalt Digitala tjänster,förklarar varför nytt innehåll är nyckelfaktorn som orsakar din webbplatss framgång.

1. Frekvent krypning av sökmotorer

Om din webbplats uppdateras regelbundet med nya artiklar och webbsidor, då sökmotornsökrobotar kommer ofta att besöka den webbplatsen. Det betyder att indexering av din webbplats kommer att gåsnabbare. När sökmotorer regelbundet besöker din webbplats kan du uppnå högre rankningarom ditt innehåll är värdefullt När du lägger till nytt innehåll på din webbplats, sökmotorernotera det och omordna rankningen av din webbplats. Så uppdatera din webbplatsregelbundet för att öka chanserna att få en högre ranking.

2. Öka webbplatsens myndighetspotential

Den viktigaste strategin för att öka auktoriteten på din webbplats skapar mer innehåll.Publicera mer värdefullt, aktuellt innehåll, och du kommer säkert att ge din webbplats astörre myndighetspotential..Om du gör en översyn av auktoritetswebbplatser i din nisch, dukommer att inse att de har tusentals sidor som indexeras av Google. Om du ärfast besluten att gå med i ligan, då måste du publicera mer relevant innehåll. Om duär konsekvent skriftligt mer innehåll på ett visst ämne, kommer du att vinna förtroende frånmänniskor och sökmotorer. Auktoritetspoängen för din webbplats kommer att öka som du fårbetrodde mer och mer. Bygg ditt rykte genom att vara aktiv på sociala medier plattformar och forum.

3. Fler innehåll betyder fler sökord

När du skapar nytt innehåll regelbundet kommer din webbplats att ha många sökord. Genom att skapa sökordfokuserade artiklar, får du möjlighet att rikta fler besökare. Sökmotorerkommer också att känna igen din webbplats och skicka dig fler besökare. Även om Google inte byggermycket vikt på antalet sökord på din webbplats, är det fortfarande viktigt att placeranyckelord i och kring din artikel. Nyckelord används av sökmotorer för att indexera dinwebbplats baserad på ämne. Kom ihåg att inte fylla din artikel med nyckelord som dettakommer att locka påföljder från sökmotorer.

4. Håll dina läsare informerade

Regelbundna uppdateringar kommer att hålla dina abonnenter och besökare uppdaterade med händelserna och förändringarnai din bransch. Färskt innehåll har förmågan att konvertera nya besökare till kunder.Genom att regelbundet publicera ny information kommer du att hålla publiken engagerad. Det här kommer atttjäna dig långsiktig lojalitet från kunder, och därigenom kommer din webbplats att växa i popularitet ochranking. Ge dina besökare övertygande information om dina produkter och tjänster.Berätta för dina besökare om fördelarna med dina produkter och varför de behöver dem. När duge tillräckligt med information till potentiella kunder, hjälpa dig att göra rätt val,och sannolikt kommer de att köpa dina produkter Source .

November 22, 2017