Back to Question Center
0

Semalt: Varför behöver du fokusera på lokal digital marknadsföring

1 answers:

För närvarande, på grund av digitalisering och fördelarna som härrör från det, traditionelltNäringslivet börjar inse att de skulle gynna mer om de omfamnade digital marknadsföring.

"Mobilåret" har talat om den digitala världen under flera år.Det nämns att år 2014 var det tredje i följd "året för mobilen". De följande åren, fram till 2016, fick också dettaacklamation enligt LifeHack. Det hänvisar till den gradvisa ökningen av mobila enheter som växer för att bli dominerandeplattform som används för att surfa på webben och inte ett visst år.

Kundsucceschefen för Semalt ,Andrew Dyhan ger en inblick i väsentligheten i lokal digital marknadsföring och dess nuvarande betydelse - 30 bar stools for sale in set of 3.

Statistiken visar att:

 • Facebook: s beräknade annonseringsintäkter för 2016 var 26 miljarder dollar. Mobil enheterupp till 80 procent av det (21,98 miljarder dollar)
 • Upp till 69 procent av programmatisk digital displayreklam spår tillbaka till mobila enheter.
 • Med över 500 miljoner användare, rankas Instagram som den snabbast växande socialanätverk och integrerar enkelt med Facebook-marknadsföring.

Avleda data från Thrive Analytics, e-marknadsföringspost, små och medelstora företagi Förenta staterna planerar att spendera mer på reklam med mer tonvikt på mobiler år 2017. Anledningen till detta beslut är det merfolk fortsätter att äga smartphones. Åttio procent av internetanvändarna i USA har en smartphone baserat på resultat avComScore. Några av anledningarna till att smartphones fortsätter att öka är att Apple tillverkat en C-serie för iPhone,Android har avancerade smartphones som de flesta bärare ger bort, och en stark begagnad smartphone-marknad.

Några av affärsmöjligheterna att utnyttja inkluderar:

 • Google AdWords och Facebook-annonser för lokal inriktning.
 • SnapChat-filter för att rikta användare på en viss plats..
 • Yelp Advertising hjälper till att placera företag i konkurrentprofiler på Yelp.
 • Instagrams tillväxt och popularitet.

Traditionella företag bör utnyttja digitaltåget. Annat,de bästa spelarna kommer säkert att ta ut dem.

Amazon

När människor pratar om affärer och marknadsföring, vänder Amazon-plattformen alltidupp i sina konversationer. Över 80 miljoner användare prenumererar på Amazons främsta affärer. Årliga abonnemangsavgifter för Amazon uppgår till8 miljarder dollar, inte redo för premiermedlemsutgifterna.

Amazon faller under kategorin stora företag. Frågan är om asmå eller lokala företag kan konkurrera med sådana stora företag. Det är mycket möjligt men kräver mycket arbete från sina marknadsförare.

Vilken liten och lokal digital reklam ska göra

Det finns fyra områden som företagen måste undersöka om de ska överlevadigital värld. De kanske inte fungerar för alla företag, men de fungerar som utmärkta utgångspunkter:

 • 1. Platsbaserad annonsering med Facebook, eller Instagram.
 • 2. Hantera startups som hjälper kunder att beställa och göra inköp på nätetsom Sömlös, Instacart, Kaviar och Stämmare.
 • 3. Erbjuder överlägsna erfarenheter eller butiker som presenterar kundermed bekväm shopping.
 • 4. Utbyggda e-handelskanaler. Med dessa måste man utnyttja verktyg somre-targeting via sociala medier (Facebook) för att öka försäljningen.

Slutsats

Det är inte lätt för småföretag på grund av den hårda konkurrensen. Förhoppningsvis,Insikten från Semalt lyfter ljus på några saker de kan göra för att förbli relevanta och fortsätta att blomstra.

November 23, 2017