Back to Question Center
0

Semalt: Vad är relevansen av sökord Sök efter en ny webbplats

1 answers:

Det är möjligt att nå framgång utan att utföra sökordsforskning för nyawebbplatser, men risken för att förlora några möjligheter som hög rangordning, bra omräkningskurser och möjlighet att tillhandahållaDen mest relevanta informationen i en viss nisch på marknaden. Betydelsen av dessa möjligheter ökar när du startaren ny webbplats så snart det är lättare att anpassa webbplatsens informationsarkitektur från grunden.

Ross Barber, kundsucceschef för Semalt Digital Services delar de moderna sökordsstrategierna för nya lanserade webbplatser.

Välj överordnade nyckelord som säkerställer snabba vinster

Man måste överväga konkurrensord för de övre sidorna som de garanterarsnabba vinster. Startsidan och prioriterade sidor har en bättre chans att ranka högt med konkurrenskraftiga sökord eftersom de lockar störstAntal inkommande länkar till skillnad från blogginlägg och produktsidor. En ny webbplatss struktur kräver en bredare och mer generell tillämpning avsökord för navigationsmenyn, hemsidan och huvudkategorierna. Den bästa strategin är att införliva långsiktig nyckelord.

Fokusera på långa sökord och sidledssökning

På grund av bristen på sökmyndighet använder den bästa strategin för rankninglångsvans nyckelord. Korta allmänna nyckelord gör det praktiskt taget omöjligt att rangordna. Nyckelord med lång svans täcker alla vinklar av ämnetbehövs, de är ultraspecifika och adresserar specifika frågor. De har mycket mindre konkurrens och större omräkningskurser..Att tänka sidledes hjälper till att utarbeta och expandera ämnen.

Optimera för fråga-baserade fraser

Sökmotorns struktur matchar relevant innehåll med organiska frågoroavsett om det är ett nyckelord eller en fråga enligt en Microsoft-forskning. För båda scenarierna utförs sökmotorernasamma bra med hänsyn till relevansen av resultaten. Därför bör webbplatsen fokusera på att svara på frågor genom att ge braforskad, nischinformation och inte oroa sig för formuleringen av frågan.

Använd nyckelordsverktyg för att gnista idéer

Experter rekommenderar en kombination av brainstorming, auto-förslag funktionersåväl som traditionella sökordsverktyg för att ge omfattande täckning och djupgående information om ämnet. Traditionellt sökordVerktyg är det bästa för att gnida idéer för att komma fram med långsvansfraser. Auto-förslag och autofullständiga funktioner gnista nytt nyckelordidéer både långa och korta.

Rollen av konkurrenskraftig sökordsforskning

För nyare platser bestämmer tid och ansträngning värdet av att använda konkurrerandenyckelord. En ledande designer av Google-sökning, John Wiley, angav att Google varje dag mottar 15% av de frågor de haraldrig stött på förut. Mot bakgrund av detta betyder det inte att konkurrenskraftig sökordsforskning inte har någon plats när den spelar enbetydande roll när man identifierar vem som står emot. Den informerar också om hur hård konkurrensen är och vem är före affären.Bore ner för att få djup innehåll med längre, mindre konkurrenskraftiga nischord för platsutrymme tar mindre tid och har astörre avkastning.

Innehållsmarknadsföring har en fördel jämfört med ett-till-ett-förhållandet mellansökord och sökresultat. Sökordsforskningen bör fokusera mer på att bestämma användarens avsikt och mindre på sökrankningar. Nyckelordforskning är den verkliga kraften för nya webbplatser, så det borde bidra till att förstå kontexten av användarens sökning Source .

November 27, 2017