Back to Question Center
0

Semalt: Vad är den bästa tiden att börja SEO

1 answers:

Om du är en webbplatsägare som vill få ut det mesta av SEO behöver duatt förstå att tidpunkten för dina SEO-strategier och övningar är lika viktig som strategierna eller övningar själva.

Oavsett om du gör en webbplats lansering eller redesign, den bästa tiden attbörja göra SEO är innan du släpper det till sökmotorer för indexering och ranking. Med andra ord, SEO-arbete och webbdesignbör börja samtidigt.

Några aspekter av SEO är unika för en ny webbplats, vissa är unika föromdefinierade en webbplats och andra är vanliga i båda fallen - firma ismi sorgulama. Nik Chaykovskiy, expert på Semalt Digital Services förklarar funktionerna i att göra SEO för olika ändamål.

SEO för nya webbplatser

För nya webbplatser borde SEO köras samtidigt med webbdesign och användareerfarenhet (UX). Detta innebär att SEO-strategin kommer att avgöra vilken typ av innehåll som ska användas och var det kommer att placeras påhemsidan. Framgång i SEO är således ett resultat av ansträngningarna för att sammanfoga webbdesign, UX och SEO. Börjar SEO underwebbdesign processen accelererar resultaten av SEO.

Detta har emellertid en annan inverkan på ditt företag: din UX ochwebbdesign experter måste förstå SEO och dina SEO killar måste förstå UX och webbdesign. Dessa experter kanske behöver träna i fyrakritiska områden (design, UX, front end development och SEO)..Men insatsen är definitivt värt. Det blir lättare att brainstorma ochchansen att den nya webbplatsen blir framgångsrik ökar betydligt.

SEO Tips för Webbplats Redesign

Om du redan har lanserat din webbplats är det bästa att börja meden SEO-revision. En SEO-revision hjälper dig att känna till dina SEO-styrkor, som de sidor som rankas högt av sökmotorer. Du medveta vilka SEO-aspekter som gör att sidan fungerar bra så att du kan behålla / behålla eller replikera dessa kompetenser när du redesignarhemsidan.

Också viktigt under webbplatsens omkonstruktion har en 301 omdirigeringsplan.När de gamla webbadresserna ändras, bör redesignteamet omdirigera omriktningen till de nya webbadresserna så att trafiken till webbplatsenär inte förlorad när den omdesignade webbplatsen är fullt fungerande. Det skulle vara, och har varit för några företag, dödliga för verksamhetenom denna SEO-aspekt är bortglömd. Tänk vad som skulle hända om din webbplats besökare hälsades med ett "404 - sida inte hittat" fel närde försökte få åtkomst till webbplatsens webbsidor.

SEO är en pågående aktivitet

För både nya webbplatser och omdesignade är SEO en pågående verksamhet.I dagens snabba tekniska atmosfär förändras de flesta SEO-aspekterna inom korta tidsintervaller. Vid en tid behöver duinstallera en SEO plugging och vid en annan tid formulera ditt innehåll enligt den nuvarande trenden. Underlåtenhet att rulla med SEOtrender skulle vara en bestämd död för verksamheten, särskilt om försäljningen starkt bygger på digital marknadsföring.

Känn rätt SEO steg att ta nu för att göra din SEO strategi ochwebbplatsen mer framgångsrik. Om din webbplats redan är igång, engagera en SEO-professionell och se till att en grundlig SEO-revision är klar. Dettaär det bästa sättet att veta vilka åtgärder som bäst passar din webbplats med avseende på SEO-framgång. Och om du planerar att bygga en ny webbplats,involvera ditt SEO-team från början. SEO gjort under de tidiga stadierna av webbutveckling hjälper till att undvika SEO olyckor istrukturen på webbplatsen som kan kosta dig tid och pengar i framtiden.

November 22, 2017