Back to Question Center
0

Semalt studie: SEO som en integrerad digital marknadsstrategi

1 answers:

Onlineföretag kräver en närvaro på internet. Annars kunde kundernabara besöka deras hemsida av misstag eller ren nyfikenhet. Namnet som används av en butik, dess logotyp och produkter ger information som kan relaterastill kunder för identifiering. Liknande information är grundläggande när det gäller att lägga information som skapar webbansvar avföretag. Optimerade webbplatser har information som är lätt att välja, och många kunder kan hitta dem med mindre ansträngning.

Internet upplever över 13 miljarder månatliga sökningar - maquina virtual gratis. Inrättandet avSökmotoroptimering (SEO) som i princip är en webbplats som är lätt att hitta fungerar som en viktig digital marknadsstrategi för onlineföretag.

Genom SEO kan verksamheten driva sina kunder till sin webbplats för att hitta vadplatsen har för dem där genom att öka bolagets intäkter. Detta kan uppnås när företaget finner en konstant högre ranking iResultatet för sökmotorns resultat. Gratis reklam och betala per klick är några av de bästa metoderna som rekommenderas.

Andrew Dyhan, kundsucceschef för Semalt Digital Services, tillhandahåller viktiga delar av den integrerade digitala marknadsföringsstrategin som alla onlineföretag behöver.

Hur SEO fungerar

SEO använder sig av sökmotorer vars syfte är att krypa, skanna, lagra indexoch att göra återställningar med hjälp av algoritmer enligt följande.

1. Nyckelordstäthet:

Repetition av ett nyckelord ökar relevansen av den specifika webbsidan.

2. Meta Taggar:

Sökmotorer använder metadata i HTML-dokumentet som tillhandahålls av Metataggar tillutvärdera innehållet.

3. Webbplatsinnehåll:

Kvalitetsinnehåll som använder relevanta nyckelord appellerar fler personer och leder dem till webbplatsen.

4. Inkommande länkar:

Hyperlänkar på andra webbplatser som hänvisar till webbplatsen ger en högre ranking avplats för mer trafik.

Information om indexering, krypning, sökmotoralgoritmer och hämtning ger amer insiktsfull förståelse av SEO-mekanismen.

Genomsökning

Crawlers eller Spiders är programvara som webbläsar webben systematiskt för indexering tilltillhandahålla snabbare och effektiv urval av informationen senare av sökmotorer. Crawleren söker inte efter en uppdatering om internetinnehåll varje dag, men det håller minnen och notering på sökta, nedladdade och besökta platser för snabbare bearbetning av sökmotorer.

Indexering

Spindeln skapar en databas med sidor av det genomsökta innehållet. De index som ärI grunden ger databaserna information om webbplatser och webbsidor som bläddras av sökmotorn. Hämtning av innehållet i enIndexet är genom nyckelord och relaterade strängar. SEO måste vara korrekt om sökmotorn ska förstå webbplatsen.

Sökmotoralgoritmer

Sökmotoralgoritmerna består av uppsättningar unika formler och regler som definierarrelevans av en webbsida. De har möjlighet att identifiera den äkta sidan eller om webbinnehållet har användbar information som behövs av användaren.

HÄMTA

Det sista steget i sökprocessen på SEO-behandlad webbsida är en komplicerad process sominnebär en förståelse för det sökta innehållet och matchar det med relevanta index och servrar. I slutändan hämtar sökmotornen lista över dokument som matchar sökord och sträng som används.

Användningen av SEO underlättar därför tillgången till information av en visshemsida högst upp på sökningar efter enkel sökning via en sökmotor. SEO marknadsföringsstrategi är mycket kostnadseffektiv som den presenterarsynligheten av verksamheten som gör e-handel genom att manipulera innehållet på webbsidorna för sökmotorer.

November 23, 2017