Back to Question Center
0

Semalt: Starta Ta bort Hänvisningsskräppost från Google Analytics just nu

1 answers:

Många människor hittar konstiga hänvisningar som dyker upp i sina Google Analytics-rapporter. Har du samma problem? Utan tvekan är många besök på din webbplats falska som för att dessa personer aldrig hänvisas till din webbplats av marknadsförare.

Om du inte förstår hur Google Analytics fungerar kan du bli förvirrad om informationen och rapporterna som du får varje dag. Google Analytics organiserar din trafik och delar den i olika kategorier, baserat på IP-adresserna och resurserna - домик для крупных птицы. Vissa spammningsföretag avkonstruerar dina Google Analytics-filer och visar falska resultat. De kör icke äkta trafik till din webbplats via flera källor.

Jack Miller, Senior Customer Succes Manager för Semalt , förklarar här hur man kan vara säker från referensspam i Google Analytics.

Ta bort skräppost från Google Analytics

De dumma spammningsbolagen får UA-koden från JavaScript för ditt Google Analytics-konto. Sedan sätter de den här koden i servern och låtsas att skicka dig riktiga besök. Dina rapporter, som ett resultat, börjar visa faktiska besök som inte är egentliga.

Det är ont eftersom de aldrig har hänvisat din webbplats till någon och de besök du får är inte legitima. Med andra ord kan vi säga att du aldrig kommer att få några ledningar och kan inte sälja dina produkter och tjänster på grund av dessa falska besök. Ärligt talat måste du ta bort referensspammen från dina Google Analytics-rapporter före sökmotorn s förbud och bestraffa din webbplats.

Google har infört ett par tips, strategier och taktik för att hålla webbplatser spara. Du kan helt enkelt blockera referensspam och de misstänkta IP-adresserna genom att skapa filter. Eftersom du inte har mottagit äkta besök, kommer spammare sannolikt att hacka din webbplats och förödelse med dina Google Analytics-rapporter. Enligt en uppskattning straffas över 12 procent webbplatser varje år på grund av denna fråga.

Skapa segment i Google Analytics som kan blockera hänvisningsskräppost

Du kan skapa segment i Google Analytics-kontot genom att öppna visningsavsnittet som består av rapporter som du kanske vill använda. Här måste du gå till fliken Rapport och öppna rapporterna som du vill redigera eller ändra. Det är den plats där du ska skapa segment genom att klicka på alternativet Skapa segment. Du bör inte glömma att namnge alla segment för att undvika förvirring i framtiden. När segmenten framgångsrikt har skapats är nästa steg att spara ändringarna. Du bör inte stänga fönstret innan du sparar alla dessa ändringar.

Slutliga tankar

Det är möjligt för oss att njuta av massor av besök varje dag. Men om du har anställt ett SEO eller ett spamföretag är det risk att de lurar dig på ett eller annat sätt. De kan infoga falska plugins och skript till din server samt WordPress. Att använda sin tjänst är riskabelt eftersom ditt företag kan bli straffet på internet.

Om du vill uppnå framgång på nätet borde du aldrig bry sig om att använda sina tjänster. Kom alltid ihåg att de inte ger dig riktiga besök men hänvisningsskräppost. De faktiska besöken kommer att köpa några av dina produkter, och de skript som de lägger in i ditt Google Analytics-konto kan få din webbplats bannlyst under en livstid.

November 24, 2017