Back to Question Center
0

Semalt: Hur skyddar du din WordPress-webbplats med Wordfence Security

1 answers:

Hittills anses WordPress vara det mest kända och mest använda innehållshanteringssystemet. Men vi kan inte ignorera det faktum att det inte är korrekt och säkert eftersom en hel del onda angripare arbetar med sätt att penetrera dina webbplatser och att skada dina system i stor utsträckning. Om du har byggt upp en webbplats eller redan kör ett företag är det viktigt att skydda dina webbsidor och lära dig några tekniker i detta avseende - istick mini kit.

Wordpress säkerhet och berömmelse är till nytta, och det finns många verktyg som har utformats för att hjälpa dig att hålla dina webbplatser säkra från topp till botten. Wordfence Security är ett sådant system som skyddar din webbplats, och här kommer Julia Vashneva, en toppspecialist från Semalt , att berätta för dig hur du ska utnyttja det optimalt.

Introduktion av Wordfence Security plugin

Wordfence Security plugin har installerats av bara ett par personer och är ett fullt utrustad WordPress-plugin. Den kan placeras i plugin-delen av WordPress och möjliggör för användarna att hantera sina webbplatser. De kan säkerställa säkerheten för deras webbplatser med hjälp av det här pluginet eftersom det har ett antal funktioner och har fått ett överväldigande svar från tidigare användare. Det kommer med en handfull alternativ och egenskaper för att uppfylla dina förväntningar.

Grundfunktioner

Med det här plugin kan du skanna WordPress-sidorna för eventuella sårbarheter, robotar, virus och skadlig kod. Det varnar användarna via e-post om några hot dyker upp genom dagen. Det ger stöd med avancerade inloggningsfunktioner och säkerhetsåtgärder. Sist men inte minst kan det här pluginet blockera alla IP-adresser som ser misstänkta ut och skickar falsk trafik till dina webbplatser.

Ställ in Wordfence Security plugin

Det är enkelt att konfigurera Wordfence Security plugin. För detta måste du komma ihåg några saker:

1. Det första är att etablera inloggningssäkerhetsåtgärderna. Du kan börja processen genom att klicka och aktivera pluginprogrammet Wordfence. Här måste du hitta avsnittet Grundalternativ och markera rutan för att aktivera säkerheten. När du har aktiverat det, bör du komma ihåg att lösenordet inte kan ändras, så det är inte nödvändigt att försöka det flera gånger. Om du gör det här kommer din webbplats sannolikt att blockeras tillfälligt eller permanent.

2. Den andra saken utförs regelbundet genom att skanna din webbplats. Oftast ignorerar folk att skanna sina webbplatser, och det är här som hackarna aktiveras mest. Med Wordfence Scan kan du kontrollera hela din webbplats och hjälpa dig att bli av med de skadliga sakerna och smittsamma mönster om det finns några.

3. Det tredje och sista steget är att ställa in säkerhetsvarningar för framtiden. För detta bör du gå till avsnittet om säkerhetsvarningar i Wordfence Security. Du ska aktivera det och ange ditt e-post-ID där du vill få meddelanden om säkerhetsproblem.

Slutsats

WordPress-säkerhet ska aldrig tas för givet. Som en professionell webbplatsägare är det ditt ansvar att bli av med alla typer av skadlig kod och bots om du vill förbättra din webbplatss ranking på internet.

November 24, 2017