Back to Question Center
0

Semalt: Hur Online Branding kommer att öka din individuella profil

1 answers:

Oavsett om du har ett soloföretag, medelstora företageller en del av en franchise inom en större organisation, är varumärkeskännedom lika viktigt för din tillväxt som denskulle vara väsentligt för alla stora företag. Du kanske tänker bygga din varumärkesmedvetenhet just nu är ett slöseriav resurser, för att du bara är en entreprenör eller egenföretagare, men det är ganska motsattav sanningen. Michael Brown från Semalt Digital Services delar insikten om hur online branding kommerhöjer din synlighet och främjar affärsutveckling.

Att bygga ett varumärke är viktigt för att upprätta en anslutningmed kunderna. Människor berättar för andra om den positiva upplevelsen, därför sprider mun-mot-munen och främjar dinaffärsutveckling. Buzz gör ditt företag större, och kanske kommer du att uppmärksamma media.

Bakom allt, är du. Som företagets grundare, duär VD och organisationens ansikte. Ditt företag kan bli så stort och framgångsrikt som du vill ha det. Någramänniskor drömmer om denna typ av framgång, medan andra individer föredrar att hålla sitt företag litet och hanterbart. Antingensätt, den främsta anledningen till att genomföra ett identifierbart varumärke är att kunderna kommer att associera dina tjänster eller produktermed dig, som individ.

Tänk på många stora personligheter, som en gång började små,har stigit till toppen genom att bygga ett starkt varumärke. Tänk på överste Harland Sanders av KFC, en snabb snabbmatfrisaffärsom började i ett litet kafé i Kentucky i U..S. på 1930-talet och expanderade sedan till Storbritannien och Irland 1965 som en delav vad som hade blivit en massiv franchise. Ändå är den verkliga personen bakom allt, "The Colonel" ansiktet och bakom företaget.Som ett resultat är KFCs varumärke mycket framgångsrik på grund av sin överlägsna produkt, särskiljande personlighet, pålitliglöften och garantier. Dessutom gjorde deras catchy "Finger Lickin Good" fras en minnesvärd tagline som reeled folk in.

Hur kan du öka din individuella profil genom att skapa ett starkt varumärke?

Hoppa direkt till punkten med en kraftfull fras och logotyp.Genom att bara använda så få ord måste du förmedla budskapet om vad ditt företag står för.

Idag kan någon skapa en webbplats som gör derasFöretaget verkar större än det egentligen är. Ibland är det bra, beroende på om du erbjuder produkter eller tjänster.Studera dina konkurrenter och deras varumärkesstrategier, skriv sedan flera sätt på hur du kan klara dem.

Skapa ett online-märke för att höja din profil kan göras genom:

  • Reklam och reklam
  • Övertygande visuella hjälpmedel -antingen fotografier eller konstverk, grafik
  • PR
  • Skicka kampanjer och nyhetsbrev
  • Smarta taglines
  • Stöd och kommunikation i toppklass

Branding är en strategi. Det är sättet att berätta för digkunder som din tjänst eller produkter är värda att använda. Branding online kräver en konsekvent strategi. Kombination av visuelloch kontextuell erfarenhet presenterad på nätet speglar ditt ansikte som ett offlineföretag. Som företagare eller småföretagare,Du kommer att finna det fördelaktigt att marknadsföra ditt företag under namnet på ett identifierbart varumärke Source .

November 22, 2017