Back to Question Center
0

Semalt: Hur man känner igen Black Hat SEO Tactics

1 answers:

Svart hatt SEO är en uppsättning metoder som vi använder för att förbättra rankningen av en webbplats i sökmotorn s. Det bryter mot villkoren för Google, Bing och Yahoo. Istället är White Hat SEO en säker process och hjälper dig att ha mer trovärdighet på Internet.

Denna term kom från Hollywood-filmer för att skilja mellan en bra person och en dålig kille. De dåliga karaktärerna brukade bära svarta hattar, medan de goda människor brukade bära vita hattar - funky monkey 20x.

Michael Brown, en ledande specialist från Semalt , försäkrar att senast har svart hatt SEO blivit ett stort problem för webmastersna. Det används vanligtvis av datorns hackare och spammare. Genom denna process skapar de problem för webbplatsägare, kapar dina enheter och utför oetiska handlingar online och offline.

Det är viktigt att förstå att implementera den svarta hatten. SEO-tekniker och strategier kan få din webbplats bannad från sökmotorns resultat. Det är därför du borde få bara högkvalitativ trafik och uppmärksamma endast vita hatt-SEO-strategier.

Introduktion till Black Hat SEO

Svart hatt SEO är en teknik som har blivit avvisad av sökmotorerna och används fortfarande av många webmasters för att förbättra deras webbplatser. Dessa metoder är inte förenliga med villkoren för Google, Yahoo och Bing och kan inte garantera önskade resultat under en livstid. Många tips och idéer har presenterats för att förhindra webmasters att använda svart hatt SEO. Du bör kolla Googles riktlinjer för webbansvariga, Bings riktlinjer för webbansvariga och Yahoos riktlinjer för webbansvariga för att få en uppfattning om vad som är svart hatt SEO och hur man ska bli av med den. Du bör undvika betalda sökmotorer för att säkerställa din webbplats säkerhet online.

Hur man känner igen svart hatt SEO taktik?

De vanligaste SEO-metoderna som kan användas för att identifiera dina SEO-metoder är dubbletter, artikelautomatisering, dörrsidor, dolda länkar och ankare, fyllning av nyckelord, negativ SEO, rapportering av dina konkurrenter utan några skäl, cloaking, länkschema, oklok guest posting och länk manipulation. Du bör också inte rygga upp dina artiklar, välja inte länknät, länkhjul och länkplanter, och undvik spårning av spårning i stor utsträckning. Det har visat sig att spammning av kommentarer, en automatisk fråga till Google, att skapa underdomäner slumpmässigt och att skapa sidor med misstänkt beteende är förbjudet av sökmotorerna. Du bör inte delta i aktiviteter som virus, phishing, skadlig kod och trojaner eftersom alla dessa är en del av svart hatt SEO.

Rapportera svart hatt SEO

Om du är inblandad i denna aktivitet får du aldrig de önskade resultaten. Och om du ser någon annan är inblandad i svart hatt SEO, kanske du vill rapportera det. Om du inte rapporterar kan din webbplats bli angripen av skadliga hackar, negativa SEO-kampanjer och spammningslänkar. Således är det viktigt att rapportera till Google för att säkerställa att webbplatsens trovärdighet på internet är.

Skulle du undvika svart hatt SEO?

Det är sant att svart hatt SEO får din webbplats bra rankning i sökmotorns resultat, men det här är en olaglig praxis och kan få din webbplats bannlyst under en livstid. Det kommer att bli en kortvarig framgång när trafiken ökar, men Google tillämpar mycket straff på sådana webbplatser, och det kan inte vara möjligt för dig att möta dess förödande effekter. Det betyder svart hatt SEO-tekniker är inte rätt för dig om du är seriös om att driva ett företag under en livstid.

November 24, 2017