Back to Question Center
0

Semalt ger SEO tips om hur man förbättrar sociala medier marknadsföring prestanda

1 answers:

SEO och sociala medier marknadsföring är två oskiljaktiga element när det kommertill internet marknadsföring. Både sociala medier marknadsföring och SEO funktion är organiska, inkommande strategier. Tillsammans fokuserar de på att bygga entilltalande varumärkesbild som naturligt lockar kvalitetstrafik - winter hats ladies. Sociala medier använder högkvalitativt innehåll som är mest synliga för verkliga personervem läser den. Som ett resultat presenterar sociala medier en stabil plattform för att visa varumärkes närvaro och öka dina SEO-teknikertillämpas på rätt publik.

För alla marknadsförare på nätet är det tydligt att sociala medier kan förbättraswebbplatsens sökmotor ranking. Men de flesta SEO- och sociala medierexperter misslyckas med att förklara hur social mediaexponering påverkar SEO-prestanda.Max Bell, kundsucceschef för Semalt Digital Services förklarar vilka SEO fördelar som social media närvaro ger till webbplatsens ägare.

Att öka antalet av dina följare

Sociala medier sidor med ett stort antal anhängare rangordnas bättresociala medier webbplatser än de med få anhängare. Personerna kan till exempel interagera med ditt innehåll medan du gillar ett inlägg,klicka på en länk, retweeting eller ens placera recensioner på Google+. Ett företag som gillar 100 följare får inte få en liknande rankingbonus som ett företag med en miljon anhängare i samma nyckelfraser. Att öka din efterföljare bas kan vara en viktig sak att göra så långtsom rankningar är berörda..Det har dock en gräns. Till exempel kommer Google inte att ge en proxy-bonus på en sida med 1000 proxy-anhängare.Som ett resultat är det viktigt att leta efter en bra storlek hos medlemmarna, vilket är interaktivt och uppmuntrar människor att gå med i din grupp ellerklicka på länken.

Använda mycket sökord på din webbplats

Precis som i webbplatser utförs nyckelord en liknande roll i sociala medier.För att sociala resultat ska rankas högt måste flera stift med styrelser vara tillgängliga samt inlägg skrivs med relevantanyckelord. Alla inlägg som i Facebook bör åtfölja vissa mycket sökbara termer som hjälper dig att rikta din publik till din webbplats. Socialmedia backlinks är kvalitetslänkar. Dessa länkar hjälper sökmotorerna att räkna upp webbplatser med de flesta besökare från sociala medier tillde med få.

Optimera dina inlägg för sökningar

Det är viktigt att göra webbplatsens innehåll sökbart och delbart. FörExempelvis kan webbplatser som Pinterest göra webbinnehållet delaktigt för parter på grund av den goda sociala mediernas täckning. I andra fall mestsociala medier webbplatser har en sekretesspolicy som kan göra ett inlägg synligt för vissa utvalda personer som anhängare. Till exempel en YouTubevideo kan endast listas för personer med länken. I Facebook-inställningar kan en länk göras synlig för bara de som tillåter visningtidslinje. Genom att optimera dina sökningar i sociala medier kan webbplatsen rankas högre.

Social media-närvaro har en betydande inverkan på sökmotornranking av vilken webbplats som helst. Många virala marknadsföringstekniker kräver användning av effektiva sociala medier marknadsföringstekniker för attnå framgång. En aktiv social media närvaro är en nyckelindikator för faktiska läsare i din specifika nisch som snabbt kan bli besökaregenom att länka till de olika kontona och fläktsidorna. Som ett resultat kan allt företag som använder internet dra nytta av kvalitet bakåtlänkaroch trafik som kommer från sociala medier plattformar samt dra nytta av sociala medier marknadsföring resultat.

November 22, 2017