Back to Question Center
0

Semalt: Fyra skäl till att IT-tjänster bör ha en blogg

1 answers:

Det finns många IT-tjänster företag som tycker om framgång i näringslivet,men av en eller annan anledning har bara en handfull en blogg på sina webbplatser. Många av ITTjänsteföretag följer traditionella försäljningstekniker eller finner det för svårtoch tidskrävande att köra en blogg. Men de företag som driver ett företagbloggen kommer till slut att skörda fördelarna med att göra det. Julia Vashneva, kundsuccessManager för Semalt Digital Services, förklarar vilka fördelar som kör en blogg medför till IT-företag.

Markera Unikhet av Tjänster

Content marketing är en viktig del av affärsutveckling över hela världen.Många företag går digitalt och mobilt, så innehållsmarknadsföring har blivitnödvändigt för blygenerering och differentiering. Samtidigt differentieringkan vara något av ett problem för många IT-företag, eftersom de hanterarsamma företag varje dag. När du skapar en blogg skapar du något unikt,något som gör att du sticker ut från mängden. Använda det kan du visa din personlighet,din arbetsetik, ditt företags karaktär etc. som hjälper framtida kunder att välja ditt företag bland andra.

Många IT-serviceföretag tenderar att blanda sig i varandra eftersom de använder samma terminologi.Så hur kan de vara säkra på att ditt företag är bättre än ett annat företag? Och hurkan en potentiell kund se att ditt lag är skickligt nog att få jobbetGjort? Många IT-tjänster företag brukar vara beroende av muntliga eller kalla uppringningartjänster, men en omtänkt utvecklad blogg kan öppna en helt annan,komplex metod för att få nya kunder.

Visar erfarenhet och färdigheter

"Om oss" -sidan på företagets hemsida är oerhört viktigt när vi lockarnya kunder. Om du hävdar att din chef eller ledare har så många år averfarenhet, precis som alla andra företag, uppenbarligen kommer det att verka blid.Med hjälp av bloggen kan du tvärtom visa din erfarenhetoch ledarförmåga, så att det vädjar till dina potentiella kunder. Det är relativtlätt att göra, men sådana blogginlägg speglar kärnan i allt du vill marknadsföra.

Främja ditt företag

Bloggen blir en bra plattform för att samla IT-tjänster.Så snart du skriver på företagets blogg börjar du en diskussion, vilkenär öppen för både branschpersonal och kunder. Den feedback du fårhjälper dig att marknadsföra dina tjänster till olika människor. Om du får rättinnehåll på din blogg, det kommer att sätta ditt företag på kartan.

Produktion av nya ledningar

Tidigare studier visar att B2B-företag som driver en blogg kommer att producera upp till 67% merleder än företag som inte har det, och B2C-företag har denna kurs redovisadi 88% i enlighet därmed. När du skapar din inkommande marknadsföringsstrategi,din blogg ska alltid vara en viktig del av det. Faktum är att använda sökmotorOptimering (SEO) tekniker i blogginlägg hjälper företag att ha bättreranking. Utan en bra mängd fältrelaterat innehåll är det inte möjligtatt uppnå. När du justerar din blogg för SEO ändamål kommer du att bli mer sannoliktlocka uppmärksamhet hos potentiella kunder.

Starta och köra en blogg kräver konsekventa insatser av någon som är bereddför hårt arbete, forskning och har en passion för ämnet. Men IT-tjänsterFöretagen måste vara medvetna om den potentiella effekt det kan ha på verksamheten.Klienter av Semalt Digital Agency har framgångsrikt visat att avkastningen på investeringen i att köra en blogg väl värt det Source .

November 22, 2017