Back to Question Center
0

Semalt förklarar vilka SEO-aspekter du bör tänka på i webbutveckling

1 answers:

Att utveckla en webbplats kan jämföras med att bygga ett hus: om det är svagtgrunden då blir det inte stabilt. Några grunder måste göras om du vill bo i den. För webbplatser är grundarbetet söktmotor optimering (SEO) - registrations uk.

När du utvecklar en webbplats, oavsett om det är en fullständig redesigneller en uppdatering, då måste du tänka på SEO. Här är varför:

  • > det sparar mycket tid
  • > det ger dig en högre ranking
  • > det ger dig mer trafik plus det kommer göra dig mycket pengar

För att hjälpa dig att njuta av dessa fördelar, Ivan Konovalov, kundsucceschef för Semalt ,har gjort en lista över SEO-poäng som du bör överväga när du utvecklar och utformar ditt företags webbplats.

1. Site arkitektur och länk skapande

Med hjälp av huset analogi märker du att det har många delar. Till exempel,du har VVS, möbler, isolering, landskapsarkitektur, lackering och listan fortsätter. Alla dessa måste arbeta tillsammans för att skapaett användbart utrymme. Detsamma gäller för din webbplats - det måste omorganiseras på ett logiskt sätt. Nu är det här webbplatsarkitekturentar hand om. Interlinking å andra sidan säkerställer att alla relaterade sidor på din webbplats kan nås.

2. Genomsökningsbar

Google och andra sökmotorer kryper igenom dina webbsidor och sedan indexerardem. Oavsett om du väljer XML, AJAX, Flash eller JavaScript, se till att innehållet är dynamiskt. Du är avskräckt från att använda AJAXsom sidor som kodas med detta kodningsspråk är notoriskt svåra att krypa och därefter indexera..Dubbelkontrollera din webbplatsrobots.txt-filer för misstag.

3. Funktionalitet

Din webbsidas enda syfte är att sälja ditt varumärke. Varje funktion borde hjälpaatt tjäna detta syfte. Oavsett om det är en checkoutmeny, katalog eller vad du kan tänka dig. Se till att ingenting äventyrarwebbplatsens funktionalitet så var på jakt efter trasiga länkar och andra fel under webbutvecklingsfasen. När du bestämmer digatt redesigna din webbplats, se till att den nya versionen av din webbplats är värd på en separat "dev" -server. Försök aldrig göra liveförändringar. Du kan förlora tusentals dollar.

4. Mobilvänlig design

Den hastighet som webbsidorna laddar går hand i hand med mobil vänlighet. Somså måste de ges hög prioritet. Det bästa med det är att båda kan göras under utvecklingsstadiet av dinhemsida. Spara dina kunder med agony av slow-loading webbsidor. Hitta sättet att testa scrips och stylesheets. Glöm inte attskjuta upp laddning av JavaScript. Detta säkerställer att din webbplats kommer att fungera smidigt. Dedikera tid för en korrekt omvandlingsfrekvensoptimeringtaktik. Dina resultatindikatorer och analyser bör vägleda dig. Glöm inte en åtgärdsflik på din hemsida.

5. Hastighet och användarupplevelse

Med ungefär 60% av organiska sökningar som görs på mobila enheter är dessavgörande för att du införliva en "mobilvänlig" design. Det här kan vara allt från att komprimera bildfiler för att öka hastigheten. OmDin webbplats kan nås på alla enheter, då är du bra att gå.

November 22, 2017