Back to Question Center
0

Semalt förklarar hur man gör det mesta av innehålls marknadsföring och SEO-relation

1 answers:

Strategier för innehålls marknadsföring och sökmotoroptimering är tätaansluten och när de kombineras på rätt sätt, är de bättre än PB & J. Dessa två taktik handlar om att ge människor exakt vad de behöver.För att ditt innehåll ska kunna hittas av framtidsutsikter behöver du sökmotorer - peru tour group.

Frank Abagnale, kundsucceschef för Semalt Digital servies förklarar hur man gör dessa två strategier arbete, dela kunskapen om de viktiga elementen i en webbsida som borde varaoptimerad för både människor och sökmotorer.

Få de rätta sökorden

Varför gör du det här för sökmotorer: Nyckelord är de viktigaste egenskaperna somaktivera dina sidor att hitta. Smart SEO-experter undersöker inte bara branschvillkor som de vill rangordna, men också orden och frasernasom deras tittare kan använda för att upptäcka dem. Smartere SEO förbättrar sin information kring nyckelfraser av tre eller flera ord som ärindirekt kopplad till din tjänst eller produkt. Detta minskar drastiskt konkurrensen och trafiken så att de blir enklare att rangordna.

Varför gör du det här för folket: Sökningar med långa sökord har en tendensatt förvandlas till leads och försäljning väl. För att träffa innehållet marknadsföring guld, måste du hitta flera lång svans nyckelord och ranka högt för dem.

Få rätt titel och meta beskrivning taggar

Varför gör du det här för sökmotorer: Dessa beskrivningar är inte somviktigt som de brukade vara i ranking men kan indirekt påverka hur du rankar. En bra titel och förklaring öka antalet"signifikanta" sökare som väljer på din lista visar därför kvaliteten. Detta resulterar i att noteringen flyttas upp i raderna.

Varför gör du det här för folket: Det här är den enda informationensynlig för människor vid sökning i form av en lista. En förklaring som precis representerar innehållet på din sida, och det talartill en användares sökmotiv, är ett samtal till handling för att människor ska landa på din sida. På så sätt lockar du relevanta besökare som är medvetna om detav vad du kan förvänta dig från din sida.

Använda nyckelord och deras variationer i textens kroppoch i bild alt-taggar, en eller två gånger i undertexten

Varför gör du det här för sökmotorer: Uppmärksamhet på sökmotorerhar flyttats till header-taggar. Gör detta för dig genom att sparsamt lägga in nyckelord och inkludera variationer i dem. Det handlar om användningenav korrelerade ord.

Varför gör du det här för människor: Människor har en tendens att skannagenom online än att läsa. Underrubriker är bra att skanna och kan dra personer att läsa en sida genom att göra det lättare att läsa.

Tillsammans med alla ovanstående bör innehållet lockaatt locka till och behålla besökare. Informationen ska vara lätt att hitta annars det görs värdelös. Både SEO och Content Marketingbör fungera i samverkan, eftersom det inte finns något innehåll att läsa av människor, skulle SEO tekniker betraktas som bara en spam. Så skapar eninnehåll som är värt att läsa och dela är det främsta målet att fokusera på.

November 22, 2017