Back to Question Center
0

Semalt förklarar de viktigaste aspekterna av e-handel SEO

1 answers:

Att bygga en webbplats och få trafik är två olika saker.Att starta webbutiken är en lätt uppgift, men det kan bli svårt när du försöker få kunder via Internet. DettaProblemet blir intensivt eftersom konkurrenterna begränsar våra chanser att komma till marknaden. När du har forskat och satt upp enwebbplats, måste du få erkännande av sökmotorer som Google, så du behöver sökmotoroptimering. Denna processinnebär att du ändrar webbplatsens funktioner enligt kraven i sökmotoralgoritmer för att få en topposition påspecifika nyckelord.

Jason Adler, kundsucceschef för Semalt ger värdefulla tips om hur du gör ditt innehåll auktoritativt och webbplats optimerat för att hjälpa dig att ranka högre i sökmotorer - free php report tools.

  •  Förbättra hastigheten och svaret på din webbplats 
  •  Arbeta med dina metatitlar och beskrivningar för att vara mer övertygande och genomförbara 
  •  Använd längre, mer unika produktbeskrivningar och långsvans nyckelord 
  •  Lägg till kundrecensioner för att locka fler kunder 
  •  Inlägg innehåll som anger vad kunder söker 

När du gör SEO kan flera verktyg vara till nytta för dina insatser. Dessa verktyg inkluderar:

  • PicMonkey och Kraken.  Kombinationen av dessa verktyg ger digwebbdesign optimering funktioner. De kan redigera och minska bildstorleken på internetsidorna och öka hastigheten ochsvar på din webbplats..
  • GetFiveStars.  Det här verktyget hjälper dem som har oro över derasfeedback från kunder. GetFiveStars skickar ett mail till dina kunder med nödvändig information. Det kommer att fånga positiva eller negativafeedback på internet samt förbättra din ranking.
  • Autopilot.  Detta är ett billigt verktyg som kan automatisera vissa aspekterav dina marknadsföringskampanjer. Denna app kommer med en 30-dagars gratis provning följt av en 25usd månadsabonnemang. 
  • YoRocket.  Detta verktyg kan utvärdera metatitlarna och beskrivningarnaav en webbplats. Du kan använda den för att göra beskrivningar övertygande och styra innehållet på webbsidan. Brian Dean och Backlinko utveckladesdetta verktyg. Det är en premium service, och användarna betalar för att få sina klickfrekvenser att bli höga. 
  • Semalt Nyckelordförslag.  Detta är ett sökordsverktyg somkan ge långa svans nyckelord. Det kan vara användbart att ge dig de söktermer som köpare använder för att köpa från internet. Det kange dig nyckelord för att göra en lista eller skapa online-innehåll. 

Att bygga en webbplats och få ett flöde av besökare kan vara svårtatt uppnå. Med SEO blir sakerna lite enklare, och det finns hopp om det. Optimera din webbplats genom SEO taktik sominnehållsvalet och backlinking kan göra att din webbplats får trafik. Använda eCommerce SEO-verktyg kan duupprätta en konsekvent effektiv praxis för att säkerställa att din webbplats kommer att förbli i toppsökpositioner och följaktligen ta emotnya besökare.

November 22, 2017