Back to Question Center
0

Semalt: Fördelar och nackdelar med att använda Black Hat SEO Strategier

1 answers:

Att hålla sig inför konkurrenter som använder svart hatt SEO-strategier är möjliga. Internet marknadsförare kan använda svart hatt SEO taktik för att rangordna högre, öka samtal och locka mer trafik utan att bryta mot Googles riktlinjer. Därför, vad är svart hatt SEO? Uttrycket "svart hatt" betecknar aggressiva SEO-taktik som bryter mot sökmotorns (till exempel Googles) bästa praxis och riktlinjer - bay area computers. De mest igenkännliga egenskaperna hos svart hatt SEO är det enda fokuset på att manipulera rankningar och sökmotorer och bortse från användarna.

Den svarta hatten SEO använder tillvägagångssätt som sökordsfyllning, innehållsautomatisering och artikelns spinning för att placera innehåll av låg kvalitet och manipulera rankningar i sökmotorerna. Dessutom använder svart hatt SEO tiered länkbyggnad , skapar länkhjul, dörröppningssidor och kapplänkar. Google, så småningom tackade och fick svart hattpraxis genom att publicera en uppdatering till Google Panda (rankningsalgoritm), även känd som Google Penguin. Sedan dess har alla webbplatser som använder svarthattsteknik straffas av Google. I det avseendet kan en webbplatss organiska trafik höjas genom att inkorporera svart hattets SEO-taktik i länkbyggnadskampanjer, men i en white hat-strategi. Igor Gamanenko, den Semalt kundsucceschefen, ger dig möjlighet att ta en titt på följande black hat-taktik:

Tactic One: Link Wheels

Länkhjul uppnådde ett genombrott som länkbyggnadstaktik för några år sedan. Dessutom berömde vissa välrenommerade vita hatters SEO-specialister möjligheten att länka hjul för att påverka rankningen av en webbplats i Google. De svarta hattarna utnyttjade länkhjul för att öka styrkan hos de genererade länkarna, med en effekt att driva webbsidorna högre upp i sökmotorns resultat. Tanken bak länkhjulen är enkel - att bygga ett mönster av webbplatser som länkar från en sida till en annan, inklusive utvecklarens huvudsida. Varje webbsida i hjulet styr sedan upp efterföljande talare. Länkar hjul bildar ett slutet system. Följaktligen fortsätter länkens myndighet att växa så småningom som en starkare länk till huvudwebbplatsen.

Taktik två: Blended Link Building

Den blandade länkbyggnaden är en strategi som drar tillbaka tanken på att ha många länkar för att förbättra rankningen av en webbplats. Det viktigaste tricket i denna strategi är att inkludera en referens på en webbplats bland andra webbsidor till mycket auktoritativa länkar som New York Times. På så sätt kan en webbplatsägare lura sökmotorerna för att behandla sina webbplatser på samma sätt som andra webbplatser, vilket ger högre rangordningar.

Taktik tre: Tiered Link-Building

Strategin använder begreppet att länka mer auktoritativa sidor som backlinks, som blandad länkbyggnad. Metoden är emellertid enklare genom att en webbplatsägare kan bygga länkar till befintliga webbsidor för att förbättra deras ranking och auktoritet. De svarta hattarna SEO skapar nivåer av länkar med varje länk som pekar tillbaka till det föregående, vilket i slutändan förstärker baklänken.

Taktik fyra: Kontaktskrotning

Svarta hattar kan använda applikationer som Scrapebox för att skura på Internet på jakt efter allt från innehåll till sökord och webbansvariga kontaktuppgifter. Informationen används för att skicka automatiska länkförfrågningar och bygga spunna överträdelser av innehållet. Genom att använda skrotningsverktyg kan användarna analysera en webbplats för tekniska SEO-problem.

Slutsats

Det finns många komplexa inblandade i länkbyggnadsprocessen. Detta inkluderar steg att följa med att expandera länkprofilen. För att stanna före konkurrenterna bör en online marknadsförare använda svart hatt SEO men på en vit hatt sätt.

November 24, 2017