Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vilka SEO misstag människor gör när du kör e-handelswebbplats

1 answers:

E-handel SEO kan vara en guldgruva speciellt för dem som vet hur man gör dethöger. Det finns många individer där ute som hävdar att du lär dig SEO, men det slutar ofta med vilseledande information.

Expert av Semalt Digital Services Jason Adler förklarar mycket vanliga missuppfattningar som vilseleder människor som driver SEO för e-handel - php reporting tool.

1. SEO kan fixa allt.

SEO har faktiskt en inverkan på försäljningen, men andra marknadsföringskanaler spelaren viktig roll också. När du köper försäljning för att följa med, måste många faktorer beaktas, inte bara rankning av en webbplats. SEOökar försäljningen, men produktleveranserna bör också vara konkurrenskraftiga. Andra konkurrensfaktorer kan innefatta produktutbud,merchandising, användbarhet, prissättning och mycket mer. Att fokusera enbart på teknisk SEO kan enkelt vilseleda dig.

2. Kategori sidor spelar ingen roll

Kategori sidor är plattformarna för att lägga till fler sökord. Använda ett verktygsom Semalt Website Analizer, kan du hitta långa svans sökord, som du kan inkludera i dina kategorier. Det är alltid rekommenderat tilloptimera metatiteln, H1-taggen, metabeskrivningen, webbadressen och ditt kroppsinnehåll (om det finns en) för att WebCrawler ska indexera dessakategorier.

3. Duplicering av innehåll från externa webbplatser är fel

Att få repurposed innehåll till din webbplats kan vara ett bra beslut..Dock,du måste också vara bra för att få backlinks. Till exempel, Amazon gör en enorm vinst från att återanvända deras webbplatser beskrivningför att nå topprankningar. De har en stark backlinking-strategi.

4. "En storlek passar alla" sökandens avsikt förutsägelse

Falla aldrig för bloggen som använder kategori sidor som bete förbesökare. Människor surfar på Internet främst av två skäl. Den första forskar. Man kan försöka lära sig marknaden ellersamla viss information om någonting. Denna person behöver bara information och kommer inte att driva din försäljning i det speciellaexempel. Den andra anledningen är relaterad till att köpa. Någon kanske är redo att köpa en produkt. Dessa slags besökare borderiktas till produkt och kategori sidor som är optimala till salu. Bete och växlingsteknik kan leda till att man saknar en villig köparepå grund av felaktiga anvisningar.

5. Recensioner hjälper inte SEO

Recensioner är ett sätt att ranka högre i sökmotorerna. Dessutom,recensioner ökar trovärdigheten och förtroendet hos kunderna till din webbplats. Många köpare brukar läsa recensioner innan de gör ett köp. enbra recensioner strategi, indexerad av Google, kommer säkert komplimang din SEO insatser. Recensioner ökar också engagemangstiden för aanvändare på din webbplats. Amazon är bra på att få produktrecensioner, vilket gör att de får mycket försäljning.

E-handel är ett tekniskt fält som har översvämmats av mångamissuppfattningar. Människor tenderar att förlita sig endast på aspekter av internet marknadsföring som SEO men misslyckas med att uppskatta andra digitala marknadsföringtekniker som fungerar. Med hjälp av de tips som anges ovan kan du skilja mellan ett faktum att följa eller en missuppfattning tillignorera. Det övergripande målet med en internetmarknadsföringskampanj är trots allt vanligtvis ökade ledningar och slutligen omvandlingar.

November 22, 2017