Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vilka SEO misstag du borde undvika

1 answers:

Medan de flesta redan har glömt sitt beslut om nyår,att glömma dina SEO-resolutioner kan få allvarliga konsekvenser. Det finns fortfarande många viktiga misstag som påverkar din SEO-prestandanegativt. Den goda nyheten är att det inte är för sent att omdirigera dina ansträngningar och göra det bästa av de stora SEO-teknikerna.

Den ledande kundsucceschefen för Semalt ,Frank Abagnale påpekar 10 SEO-misstag som du behöver undvika för att hålla din ranking hög.

1. Tänker att utmärkt innehåll är ersättning för SEO

Content marknadsföring är kritisk och fungerar effektivt tillsammans med SEO för att förbättradina rankningar - malta passport buy. Men vissa företagare tror att de kan ersätta SEO med bra innehåll vilket är en stor felaktighet. Medan det finnsmånga bra exempel på utmärkt innehåll som rankas högt utan några försök att optimera, detta är vanligtvis undantaget men inte regeln.

2. Tänk bra innehåll kommer att få länkar utan länk byggnad

Det finns alltid en möjlighet att bra innehåll får länkar utannågra försök att länka byggnaden. Men under de flesta omständigheter kommer det att leda till att 90 procent av ditt innehåll sitterförlorat på din webbplats. Enligt 2016-staten Link Building Survey inkluderar effektiva länkbyggnadsstrategier digital PR, gästbloggar och skapar utmärkt innehåll som kan locka länkar.

3. Gästbloggar på fel plats

Gästpostering är en effektiv metod för att bygga upp länkar, ökaleder och får exponering. Det enda problemet är att inlägg på fel plats kan skada ditt webbplatss rykte och påverka dittranking. För att undvika sådana problem måste du alltid göra noggrann noggrannhet för att se till att webbplatsen du tänker göra inlägget är välrenommerad, matchaupp med din nisch och publicera unikt, högkvalitativt innehåll.

4. Underlåtenhet att marknadsföra ditt innehåll

Människor kommer bara att veta om ditt innehåll om du marknadsför och distribuerarDet. Utan avsiktlig marknadsföring kommer ditt innehåll bara att samla in en handfull aktier eller länkar på din webbplats. Enligt en studie utfördav BuzzSumo och Moz, hade 50 procent av allt onlineinnehåll de samplade hade mindre än 2 procent Facebook gillar eller delar medan 75 procent hade ingenexterna länkar. Den mest troliga förklaringen till den här dystra prestationen är ett misslyckande i avsiktlig distribution..

5. Spammy SEO taktik

Medan de flesta företag vet tillräckligt för att undvika att engagera sig i denna gamla SEOtaktik gör vissa företag fortfarande det med hjälp av olika tekniker. Vanliga exempel på spammiga tekniker för att bygga länkar inkluderar att betalaför en textlänk eller bannerannons på en annan webbplats utan en länk som inte följer, och begär en produktöversikt med en länk tillbaka till din webbplats.

6. Skapa kort innehåll

Större delen av tiden, rankar längre inlägg mer mycket och ger bättreanvändarupplevelse jämfört med kortare inlägg, men det är inte onormalt för kort innehåll att rangordna högt. Enligt serpIQ, sidor i toppenpositioner tenderar att ha längre innehåll jämfört med sidor som rangordnar mindre högt som har kortare sidor. Här är den allmänna regeln, längre ärbättre.

7. Frånvaron av interna länkar

Länka ditt innehåll till andra inlägg och sidor på din webbplats ger bättreanvändarupplevelse och är också bra för SEO. Denna praxis hjälper till att distribuera länkar lika över hela webbplatsen och förbättrar mätvärden inklusivesidvisningar och tid på plats. Effektiva tekniker för intern länkbyggnad inkluderar att använda naturlig ankare text istället för att bara använda nyckelordatt rangordna, koppla till relevant innehåll och länka till djupa sidor.

8. Fokusera på sociala medier jämfört med länkar

Medan sociala medier är ett mycket effektivt innehålls marknadsföringsverktyg,Det är inte ett substitut för att bygga auktoritativa länkar. Sociala medier är inte nödvändigtvis dåliga för SEO, men det bär inte mycket vikt medGoogles algoritm.

9. Ineffektivt sökord forskning och användning

Numera är sökordforskningen inte bara om att identifiera populäralåg konkurrens fraser och nyckelord. Du måste också använda dessa nyckelord över ditt innehåll strategiskt. Dessutom måste du användarelaterade termer och variationer av sökordet för att hjälpa din webbplats rankas högre. För effektivitet bör sökordsforskning användas som ett lyssnandeoch rankningsverktyg för att hjälpa dig att utveckla innehåll, möta konsumenternas efterfrågan och öka din rankingpotential.

10. Brutna länkar

Brokade länkar skadar inte bara användare som besöker din webbplats, men dehar också en negativ inverkan på din SEO. Vanliga orsaker till trasiga länkar inkluderar en ändring i URL-struktur, flyttat eller raderat innehåll ochfelaktig omriktning. För att hjälpa dig att snyta bort trasiga länkar och hantera dem effektivt, överväg att använda Screaming Frog's Broken Link Checker.

November 22, 2017