Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vilka SEO-faktorer på plats gäller mer än sökord

1 answers:

SEO optimering bygger på valda sökord och hur webbplatser integrera dem för både onsite och offsite optimering. Att använda nyckelord är en viktig del av SEO-processen. Om den används som en pivotal punkt av strategi kan det ibland arbeta mot marknadsföraren. Den överdrivna användningen av nyckelord kan leda till straff, eller det kan distrahera den vem arbetar med dem från andra viktiga strategiska inslag - vps ups. Marknadsförare bör fokusera på mer betydande optimeringsfaktorer på plats.

Kundsucceschefen för Semalt ,Frank Abagnale förklarar vilka aspekter av platsoptimering som är mest nödvändiga.

Innehållspositionering betyder mer än nyckelordfrekvens

Placeringen av sökorden på varje sida betyder mer än hur många gånger verkar de Exempelvis är en rubrik mer värdefull än sidfoten eller mellanninnehållet i en lång informationssträcka. Fyllande nyckelord i texten kan ändra kvaliteten, delbart och värdefullt innehåll som finns i webbplatsens struktur.

Semantisk sökning och analys på plats

Google har flyttat från att använda sökordsfraser som ett block till gör en-till-en jämförelser mot sökfrågor. Istället gör Googles sökrobotar mer omfattande frågor om långa fraser att etablera syftet med webbplatsen Det antar den semantiska användningen av språk, och parar det med relevanta frågor, en process som kallas semantisk Sök. Fördelen med semantisk sökning är att det spelar ingen roll vilken sökordssats man använder så länge som de passar sammanhanget av företag..Företagare kan nu fokusera på vad som är förnuftigt för deras affärer och varumärke.

Navigering på plats och struktur

Webbplatser bör erbjuda enkel åtkomst till användarna på ett sätt som de förstå hur man tar sig runt det. Google verkställer detta genom att se till att webbplatser enkelt kan navigera. En ren och organiserad hemsida med en tydlig och koncis navigationsstil som innehåller flera undermenyer får mer än en webbplats med länkar som distribueras över gränssnittet. Sitemaps och traditionella väntelägesalternativ, som t.ex. Kontakt, Om och Tjänster, är utmärkta resurser. Webbplatsinnehåll spelar ingen roll om det finns är en robust och intuitiv struktur på plats.

Webbplatshastighet och säkerhet

Ökad konkurrens och åtkomst till flera enheter har resulterat i hastighet, rankningsfaktor, att få mer dragkraft. Genomföra ett rent cachesystem, minska bildstorlekar och bli av med onödiga röran är sätt att öka webbplatsens hastighet. Webbsäkerhet är också viktigt, och de webbplatser som har SSL-kryptering (betecknas https :) upplever en ökning i sin ranking. Värdet på webbplatsens säkerhet förväntas öka i takt med att tiden går.

Mobiloptimering är nu nödvändig

Mobila vänliga webbplatser mottar rankningsökningar jämfört med varandra till dem som inte är det. Google släppte en uppdatering som revolutionerar hur webbplatsen vänlös är bestämd. Google straffar alla webbplatser som gör det inte uppfyller tröskelvärdena. Även om en webbplats redan är mobiloptimerad, är Googles åtgärd en indikation på deras långsiktiga vision som är att förbättra användarupplevelsen och mindre på obetydliga saker som nyckelord.

Så mycket som nyckelord hjälper till att hitta innehåll eller vara konkurrenskraftig möjligheter visar bevisen att det inte är mindre viktigt att använda strategier som handlar om nyckelordsimplementering. Egenskaper på platsen förbättrar användarupplevelse, förbättrar webbplatsernas kvalitet och hjälper till att undvika sanktioner. Som det bevisades av kunderna i Semalt Digital Services , onsite optimeringsfaktorer påverkar också webbplatsens rykte.

November 22, 2017