Back to Question Center
0

Semalt Expert: Varför Bra innehåll kan inte ersättas SEO

1 answers:

På senare tid har det blivit ett gemensamt perspektiv så länge du har det brainnehåll, resten kommer att ta hand om sig själv. Det är sant att SEO och innehålls marknadsföring är oupplösligt länkade bra innehåll är nödvändigtför SEO. För en lyckad optimeringskampanj behöver du dock mycket mer än bara bra innehåll.

Kundsucceschefen för Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy förklarar varför kvalitetsinnehåll inte räcker för att effektivisera SEO.

I teorin är idén korrekt. Alla sökmotorer strävar efter att tillhandahålladeras användares bas med det bästa innehållet och så har de algoritmer som rankar bra innehåll högre - transporte international. Genom att producera mer innehåll kan duhar mer indexerbara ämnen som kommer att täcka många sökförfrågningar. Dessutom, så länge innehållet är bra, kommer fler användare att besökadin sida.


Å andra sidan, om du inte har något innehåll alls, står du inteen chans att ha effektiv SEO. Om materialet är dåligt och inte trovärdigt kommer dina resultat att likna. För att ditt innehåll ska vara bra,det måste uppfylla en mängd olika standarder för att bevisa att det är bra. Detta sträcker sig från unikhet till praktisk, relevans och underhållning.

Låt oss anta att ditt innehåll är bra och att du producerar innehållregelbundet..Detta innehåll är meningslöst så länge det inte är synligt. Om dina användare inte är medvetna om ditt arbete, så kan de inteläs eller se den. Med framstegen från Google är det fortfarande beroende av användarnas återkoppling för att hjälpa till att rangordna innehållets kvalitet. Således,Om dessa användare inte kan visa ditt arbete kan Google inte bedöma kvaliteten på ditt innehåll.

Mycket av denna återkoppling tillhandahålls vanligtvis via aktier och länkar,vilket Google anser vara trovärdigt. Genom att tjäna många länkar kan du ses som en bra källa till innehåll och som ett resultat kommer du attstiga i sökrankningen. Dessa länkar är emellertid inte bara förtjänta av bra innehåll. Du måste ta initiativ genom att främja ochsyndikera dina länkar, ibland genom att även bygga några manuella länkar.

Att ha bra innehåll på din webbplats är en bra start. Du borde dockförsumma aldrig de tekniska faktorer som är nödvändiga för att din webbplats ska rangordna högt i sökmotorresultaten. De flesta mallplatser, somWordpress och Wix är utrustade med en teknisk struktur som gör det lättare att bli indexerad av en sökmotor.

Detta räcker dock inte med. Du måste skapa metadataoch titeltaggar, förbättra säkerheten på din webbplats, uppdatera din robits.txt-fil, skapa och uppdatera en webbplatskarta och öka hastigheten pådin webbplats om du vill att din webbplats ska vara i stridsform.

Du kan bara knacka på den verkliga innehållsnivån om du kanintegrera den med en rad andra marknadsföringsstrategier. Till exempel kan du använda e-postmarknadsföring och social media marknadsföring tillnytta av ditt innehåll. Genom att använda dessa strategier i samverkan med varandra står du bättre för att få ut det mesta av dininnehåll. SEO är en komplex strategi. Det kan inte kokas ner till ett enda fokus.

November 22, 2017