Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vad du borde veta om webbkryptering

1 answers:

Sökmotorer kryper igenom innehållet för att rangordna det på internet. SEO-made webbmaterialär lätta att hitta. Skapandet av XML-sidkarta får webbplatssidorna indexerade, men det kräver en ytterligare tillämpning av SEO som använder webbplatskryper för att tillhandahålla närvaron av den avsedda informationen.

Expert av Semalt Digital Services, Frank Abagnale förklarar de aspekter som du måste veta om webbplatsens krypning.

Förstå innehållet på webbplatsen

Crawling av Google säkerställer en noggrann övervakning av produkterna och informationensätta på en webbplats. Kategorier av produkterna ska presenteras enligt de designade mönstren medan sidformatet ska varakonsekvent utan manipulation, ny skapande eller introduktion av oplanerade sidor - grain moisture calculation.

Crawls kan bli blockerade

Standardfel som leder till att vissa delar av information saknas i en visssökningen kan hända på grund av att crawleren inte har möjlighet att slutföra åtkomsten. Vissa SEO-problem kan leda till snedvridning av format eller ändrasURL-titel och saknas storleksfilter på den sökta sidan. En kontroll i robots.txt eller Noindex globala kan hjälpa till att lösa sökrobotningen.

Förstå vanliga otillåtna webbadresser

Trots korrekt SEO kan vissa webbadresser avvisas på grund av robots.txt. Att lära sig vadwebbplatser som kan uppleva gör det möjligt att skilja felaktiga och avsiktliga block av sökroboten..

Känn 404-felen

Återkommer ett 404-fel kan uppstå på grund av att det inte finns tillräckligt med information för sökningenmotorer för att hämta eller webbplatsen är oförändrad på grund av avbrott. En klient med ett mål att öka sin online prestanda genomSEO bör observera och förstå orsaken bakom felmeddelandet om de måste hitta en upplösning.

Ta reda på omdirigeringar

Att förstå sökroboten och hur den identifierar omdirigeringar är viktigt för att minskaAntal omdirigeringar innan sökmotorn hittar en riktig sida som behövs. Omvandling av 302 omdirigeringar till 301 möjliggör läckage av cirka 15procent av överföringarna till slutsidan.

Identifiera svaga metadata

Crawlers är utmärkta verktyg för att identifiera dåligt presenterad information omhemsidan. De analyserar om sidor är dubbletter eller de innehåller felaktiga metadata som förnekar rankningen av sidorna även med SEO på grund avhandling av robotar Noindex.

Analys av kanoniska taggar

Den nyligen införda kanoniska märkningen kan vara föremål för duplicering av innehåll,när den används felaktigt. Analys av relevant innehåll för märkning genom användning av sökrobotar säkerställer borttagning av duplicerat innehåll.

Hitta anpassade data

Användning av RegEx eller XPath förutom sökrobotarna kan ge identifiering avuttryck och XML-delarna av dokumentet av sökmotorn. Den här delen av SEO-mekanismen berättar för att sökroboten ska kunna förstå grundläggandedelar av sidorna som priser, data struktur och grafik av innehållet.

Använd analysen

Många sökrobotar använder Google Search Console och Google Analytics-verktygatt ge information för alla krypta sidor. Detta underlättar optimering av sökta sidor och tillhandahållande av nödvändiga data för att sättakrävs information på sökkartan.

Det bästa resultatet av sökrobotar och SEO-mekanismer beror på vilken typ av webbplatser,och innehållet presenteras. Identifiering av rätt sökverktyg är ett första steg för att uppnå en online närvaro som garanterarFramgång. Att hitta den särskilda orsaken till den informerade informationen genom analys ger ett möjligt sätt att lösa problemet.

November 23, 2017