Back to Question Center
0

Semalt Expert specificerar Email Marketing Myths för att sluta oroa sig

1 answers:

Med 294 miljarder e-postmeddelanden skickas varje dag är det ingen överraskning att duborde förvänta sig att få din rättvisa andel av kampanjer per vecka. Statistiskt får konsumenterna cirka 25 reklame-postmeddelanden varje vecka - detta är ett faktum, men som med någon annan marknadsföring taktik kan detta antal överdrivas.

Du borde veta att e-postmarknadsmyter är starka beroende på medelvärden, dvs.miljarder e-postmeddelanden förenklas till en enda bästa praxis. Det är viktigt att komma ihåg att det som fungerar för andra företag kanske inte fungerarför dig och du bör aldrig förväxla myter med fakta - joe cell ashrafieh.

Följande är 8 e-postmarknadsmyter debunked av Alexander Peresunko, Customer Success Manager of Semalt Digitala tjänster:

1. Att skicka fler e-postmeddelanden är ett säkert sätt att irritera dina kunder

Ett vanligt ämne på e-postmarknadsföring är e-postfrekvens, och enligt forskning,Det är den främsta orsaken till att många människor klickar på unsubscribe-knappen. Detta bör dock inte avskräcka dig från att skicka mer änett mail per vecka. Om din e-postmarknadsföringskampanj är framgångsrik fortsätter dina abonnenter att läsa och vidta åtgärder.

2. Skicka aldrig samma e-post två gånger

Enligt uppgifter från 2016, 75 procent av personerna i din nyhetsdatabasLäs inte din email. Det här kan vara nere vid oavsiktlig borttagning av ditt e-postmeddelande, höga e-postavvisningsfrekvenser eller någon av dina målgrupperför upptagen. Det betyder att det är okej att skicka e-postmeddelanden, men bara för dem som inte öppnade dem första gången. Du kan också använda en annanmall men med samma innehåll. Du bör dock följa dessa tips när du skickar e-postmeddelanden igen:

  • Skapa en annan ämnesrad när du skickar om
  • Skicka bara tillbaka dina viktigaste e-postmeddelanden
  • Låt 72 timmar passera innan du skickar ett mail

3. Använd aldrig spam sökord i ämnesraden för din e-post

Dagens spamfilter är inte som de som användes i de tidiga åren av e-postmarknadsföring.Nuvarande spamfilter har nya kriterier som rykte som märker tidigare "spam" -ord i din ämnesrad som omedelbart varflaggade lite tid tillbaka i..e. Rabatt, gratis och spara.

4. Du borde vara oroad över antalet avmeldingar

Avlyssning innebär att läsaren inte vill ta emot dina mail längre.I stället för att vara orolig är det faktiskt bra nyheter eftersom läsarna rengör databasen för dig och därigenom förbättrarKvaliteten på din e-postdatabas.

5. Tisdag är den bästa dagen att skicka e-postmeddelanden

Det finns ingen bra dag att skicka e-postmeddelanden. Du kan få bra resultat när du skickare-postmeddelanden under arbetsdagar och även på helgerna, speciellt om du kör en e-handelsbutik. Faktum är att många e-postmeddelanden skickas under vardagarän helgerna.

6. Håll alltid din ämneslinje Kort

Enligt Implix är ämnesrader med mer än 25 tecken mer sannolikaatt läsas än de med färre tecken. I stället för att betona karaktärslängd, kom upp med en iögonfallande ämnesrad,och du får bättre e-posta öppna priser.

7. Öppna priser Definiera framgång

90 procent av marknadsförarna använder öppen ränta som huvudmått för en framgångsrik emailkampanj. Öppna priser berättar inte hela historien, dvs många outlook-användare har bilder som blockeras som standard vilket betyder att den öppna räntankommer inte att spåras framgångsrikt och korrekt. Också många mobila användare använder ett textformat, och detta dämpar tillförlitligheten för öppen räntadata.

Använd andra mätvärden som leads genererade per e-post och omvandlingsfrekvenser för mer exakta data.

8. E-postmarknadsföring är döende

E-postmarknadsföring är den mest betrodda kommunikationsformen och blir till och medmer engagerande. E-postmarknadsföring har också högre ROI jämfört med visning och sökmotorannonsering.

Följ inte alltid de bästa rutinerna, testa själv att definiera myterna från fakta.

November 22, 2017