Back to Question Center
0

Semalt Expert Outlines Skillnaden mellan 301 omdirigeringar och 302 omdirigeringar

1 answers:

Om webbservrarna serverar olika webbsidor eller statuskoder skrivs och genereras för olika tjänster, ett av de vanligaste problemen är koden 200. Det betyder att sidan eller din webbkälla omdirigeras till något dumt och hackare kan vara villiga att tränga in på din webbplats och attackera ditt system. En annan vanlig statuskod är 301, medan 302 och 404 också ses då och då. Självklart måste du leta efter några tips om hur man undviker dem. När dina webbsidor omdirigeras med omdirigeringar på servernivå kan du börja se 300-koden.

301 är en permanent omdirigering medan 302 är en tillfällig omdirigering, vilket innebär att du kan bli av med 302 om du tar hand om några saker som här anges av Customer Success Manager of Semalt , Michael Brown - ارخص محل مكيفات سبليت بالرياض.

När och hur man använder omdirigering 301 ?

301-omdirigeringen är alltid permanent, och det är vad vi tidigare berättade för. Det berättar sökmotorn s att en sida har flyttats, tagits bort eller raderats, förmodligen på grund av vissa problem med design eller innehållskvalitet. Denna kod kan ändra hela strukturen och innebörden av din webbplats, förstöra sitt rykte i sökmotorns ögon. Många människor lider av detta fel och bör använda vita hattens SEO-tekniker för att förhindra att de kommer till stor del.

Det är beklagligt att olika webbdesignföretag inte kan hjälpa dig att bli av med 301 omdirigeringar. Istället använder de metataggar, och 302-servrar omdirigeras för att hålla sina kunders webbplatser säkra. Låt mig här berätta att det är en farlig praxis och sökmotorer kommer inte att godkänna någon av omdirigeringsstrategierna.

Från en SEO-vy kan 301-omdirigeringar inte få din webbplats den popularitet och synlighet du kan ha förväntat på internet. Och om du inte uppmärksammar problemet och inte löser det så tidigt som möjligt, kanske du måste ändra ditt domännamn och kanske överföra dina artiklar från en webbplats till en annan. Lita på mig, det här kan vara en hektisk process och kan leda till att du förlorar sidans led i sökmotorns resultat.

Varför ska du använda omdirigering 302 ?

En av de främsta orsakerna till att 302-omdirigeringen används är att de dåliga webbadresserna inte blir indexerade permanent i sökmotorns resultat. Om du till exempel har utvecklat en vuxenwebbplats och vill rikta din hemsida till en annan URL, kan du använda den här 302-omdirigeringen med många parametrar och sessionsdata. När sökmotorerna hämtar din hemsidaadress bör du inte oroa dig eftersom de inte kommer att känna igen sina sidor och innehållet skrivet inuti. De kan definiera din webbplats som säker. Med andra ord kan vi säga att du vill att sökmotorer ska indexera din webbplats som xyz.com snarare än abc.com, och det är bara möjligt med 302 omdirigeringar.

När du använder 302-omdirigeringar, ska du inte skicka dina besökare till okända eller misstänkta webbplatser. Det är också viktigt att inte omdirigera dina tittare till samma sidor om och om igen eftersom de kan bli trött och stänga windows och blockera dina webbplatser för en livstid.

November 24, 2017