Back to Question Center
0

Semalt Expert: Klädsel, Keyword Fyllning, Link Exchange och andra Black Hat SEO tekniker

1 answers:

Med världsförändringen söker människor alltmer lösningar på sina problem online. Google förbättrar sin algoritm dagligen. Många marknadsförare förlitar sig för närvarande på SEO för att förbättra sin ranking - مكافحة الحشرات الزاحفة بالرياض. Det finns olagliga, oetiska tekniker som används av SEO-experter. Genom att använda dem riskerar du att få din domän på Googles svarta lista.

Grundläggande SEO-metoder inkluderar ALT-taggar, meta description tags för titeltaggar och en XML-sitemap för att styra sökmotorer bots som de kryper igenom ditt innehåll. Det rekommenderas också att använda unika titeltaggar för varje sida. När du går djupt in i SEO kaninhålet kommer du att komma över praxis som kan skada din SEO ranking utan att nödvändigtvis få den trafik du trodde att de skulle. Dessa metoder kallas "Blackhat-tekniker". Google har sofistikerade Panda och Penguin-algoritmer som även kan snyta dem ut. Igor Gamanenko, den Semalt kundsucceschefen, har beskrivit dem nedan.

Cloaking

Cloaking är en teknik som används i svart hatt SEO, som består i att lura Google genom att visa det annorlunda innehållet och ta användarna till en annan webbsida istället för den som de skulle besöka. Och det här är överlägset den mest missbrukade SEO-tekniken. Du skapar till exempel kod som gör att Google tror att du omdirigerar trafik till en webbsida som innehåller uppdateringar av live match medan du faktiskt tar dem till en e-handelsbutik. Google använder sin algoritm för att upptäcka dessa felaktigheter. Om du är fångad kan du bli bannad från Google eller bli listad på den sista sidan

Länkutbyte

Länkutbyte är en annan svart hatt SEO-praxis när webbansvariga utbyter länkar mellan varandra. I de flesta fall är dessa lågkvalitativa och inte relaterade till innehållsförbindelserna. Medan det brukade fungera tidigare, är det inte längre lika effektivt. Det är ett snabbt sätt att få länkar på kort tid, men det kommer inte att förbättra din ranking.

Dupliserande innehåll

Kopiering av innehåll från andra webbplatser fungerar inte längre. Google indexerar bara unikt och nytt innehåll. Allt innehåll som du kopierar kommer att gå i spill. Så det är bättre att spendera tid på att skapa nytt unikt innehåll. Om du vill ta reda på om din WordPress-blogg har duplicerat innehåll, gå till www.shoutmeloud.com.

Köp länkar

Någon gång tillbaka brukade webbplatser erbjuda tusentals klick för några få dollar. Detta fungerade bra med tanke på att det är sagt att länkar bestämmer 80% av din rang. När Google uppdaterade sin algoritm fann den alla spammiga webbplatser som säljer länkar och straffade dem. Det straffade även de som köpt dessa länkar.

Keyword stuffing

Keyword stuffing uppstår när du missbrukar ditt sökord efter varje andra mening. Det är inte dåligt att ha auktoritet i någonting, men att upprepa nyckelordet blir då och då ett ögonblick för dina läsare och gör din SEO insats.

Dold text

Det innebär att nyckelord längst ner i din text ingår i en liknande färg som din bakgrund. Som vit text på en vit sida. Du kan lura människor, men du kan inte lura Googles bots. De går igenom din källkod genom att kontrollera dold text. De kan straffa dig för att försöka ljuga för dem.

Link gårdar

Har du någonsin besökt en webbsida som endast var full av länkar? Link gårdar är webbplatser som är värd för att utbyta länkar. Google är emot denna idé. Du håller med om att vistas bort från dem är säkrare än att straffas. Inte du?

Spinnning av artikel

Detta kopierar innehåll från en annan webbplats och använder programvara för att replikera artikeln. Användning av automatiserad programvara för innehållsgenerering faller också under denna kategori. Medan du kan lura sökmotorer, kommer din publik inte att njuta av det spammiga innehållet.

Överoptimering

De säger för mycket om något är giftigt. Visste du att över optimering av ditt innehåll för SEO fungerar mot dig?

Låg kvalitet och irrelevant innehåll

Även om du inte förlorar rankning från spunnet och lågkvalitativt innehåll kommer du att förlora besökare. Sådant innehåll skickar dem bort, och Google kommer se detta.

Det finns många "experter" på internet som rådgivar om olika SEO-tekniker. Var försiktig med vilka tekniker du använder. Som en tumregel kan du aldrig gå fel med Googles verktyg för webbansvariga.

November 24, 2017