Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hur man ansluter webbdesign och SEO

1 answers:

Sökmotoroptimering har upplevt dramatiska förändringarunder de senaste åren. Till exempel, i äldre dagar, kan svart hatt SEO-tekniker som sökord fyllning göra en webbplats ranka snabbt påGoogle. Men med utvecklingen av teknik och sökmätningar har nya algoritmer mätt på kriterierna för rankning avwebbplatser i sökmotorerna. Idag har webbdesigners utvecklat bättre verktyg som kan hjälpa dig att integrera några SEO-aspekter iutformning av webbplatser. Alla webbdesignföretag ska integrera SEO-praxis i systemet innan de anses vara trovärdiga.

När du skapar innehåll för webbplatser, tänk på införlivandetav SEO analys tekniker som korrekt sökord forskning - it security plan in portland. Sökmotoroptimering är den ultimata sak som gör att innehållet mötsDin marknadsföring behöver och resulterar i de organiska sökresultaten. Många marknadsförare kan använda noggrant utvalt innehåll men misslyckas fortfarande med att fårätt placering av sökmotorer som Google. I andra fall har företag funnit att deras webbplatser slopas av Googleför att inte följa rätt kanaler för marknadsföring.

Max Bell, kundsucceschef för Semalt Digital Services pekar på webbdesignkomponenter som är användbara för att skapa lämpligt interaktivt webbinnehåll.

1. Använda HTML5

HTML5 tillåter webbläsare och bots från sökmotorerna tillhitta och indexera det statiska innehållet på en webbplats. Webbplatser som har skapats med hjälp av HTML5 är responsiva och har en bra användarupplevelse.Webbplatserna ska ha tillräcklig bandbreddsallokering i hosting-paketet för att förbättra serverns hastighet, särskilt under instanserav trafiken. HTML5-webbplatser ökar användar trafik till webbplatsen på grund av deras omfattning och enkelhet..

2. Responsive Design

Hjälpsamhet på webbplatsen en teknisk taktik som innebär att skapawebbsidor som är kompatibla med många enheter och plattformar, samt arbetar i många webbläsare eller operativsystem. När du använder enresponsiv design, behöver du inte byta SEO-URL. Som ett resultat kommer du att dra nytta av det fulla SEO-stödet som annars skulle ha varitförlorade samtidigt som bakåtlänkar delas ut från skrivbordet och mobilversionen av webbplatsen.

3. Kognitiv dissonans

Målsidorna för ett visst sökord i SEO ska innehållarelevant innehåll. Det här tricket är viktigt eftersom de flesta hoppar över en webbplats, särskilt om innehållet är irrelevant, verkar inte braeller det finns för många underkategorier som gör att webbsidan kluster. Framstående länkar på en webbplats bör vara på ett synligt sättvilket kan göra det enklare för användarna att styra sin verksamhet på sidan. Kom ihåg att användaren borde vara målet för alla framgångsrikawebbdesign.

4. Nyckelord Ansökan

För att SEO ska vara effektivt bör man använda mindre innehåll sombör vara mer informativ. Vissa SEO-experter kan tro att fler innehåll på flera sidor är ett knep för att få mer sökvolym.En genomsnittlig person kommer emellertid sannolikt att flyttas med färre val än många alternativ. Det är viktigt att inkludera allt innehåll i kategoriersom inte är för många eller annars kan publiken bli uttråkad enkelt. Till exempel har Google-verktyg som Hummingbird infört fler förändringarvilket kan göra flera underkategorier på en sida katastrofala för din SEO-insats.

Vissa webbplatsdesignfunktioner är avgörande för hela SEO-taktikenarbete. För att en ska kunna utveckla en bra webbplats, bör konsumenten sträva efter tillfredsställelse. Genom att följa ovanstående ledtrådar kommer det att resultera i en användarinteraktivwebbplats samt en med bra sökmotorens synlighet som är till nytta för användaren och företaget själv.

November 22, 2017