Back to Question Center
0

Semalt Expert ger en övertygande sökmotorer granskning

1 answers:

Före introduktionen av webben i rankning fanns det sökmotorer som främst arbetade för att hjälpa online-användare att hitta sin preferensinformation online. Befintliga program som "Archie" och "Gopher" samlade information och höll informationen på servrar som var anslutna till internet.

Michael Brown, en toppexpert från Semalt , delar i artikeln några övertygande problem som kommer att bidra till att öka din SEO-kampanj.

Hur sökmotorer arbetar

Sökmotorer är helt beroende av webbspindlar för att hämta dokument och filer från webben. Webbrobotar arbetar med att läsa igenom alla tillgängliga webbsidor på webben och bygga en lista över dokument och program genom en process som kallas webbkryptering.

Webbbomsökare börjar samla information från de mest populära använda sidorna och servrarna med hög trafik - commercial appraiser. Genom att besöka en favoritplats följer spindlar varje länk på en webbplats och indexerar varje ord på sina sidor.

Födelsen av Googles sökmotor

Google är en av de topprankade sökmotorerna som startade över som en akademisk plattform. Enligt en släpp som gjordes angående hur Google utvecklades, innebär Lawrence Page och Sergey Brin att det ursprungliga systemet byggdes för att använda två eller tre webbkryssare åt gången. Varje sökrobot utvecklades för att upprätthålla ungefär 320 anslutningar till webbsidorna som körs samtidigt.

Google träffade rubrikerna när de använde fyra spindlar, och deras system kunde skära över 99 sidor per sekund. Under den tiden genererade systemet ungefär 600 kilobytes rapporter per sekund. Debut-Googles system fungerade på att ge några webbadresser till webbspindlarna via en server. För att minimera den maximala tiden som tagits innan en onlineanvändare får sina dokument och program hade Google sin domännamnsserver (DNS).

Genom att titta och analysera en HTML-sida noterade Google om antalet ord på en sida och den specifika platsen för ord. Ord som reflekterar i metataggarna och undertexterna prioriterades under användarnas sökning. Google Spider har utvecklats för att indexera ord av yttersta vikt utan att inkludera artiklar "the", "a" och "an". Andra webbrobotrar tar emellertid ett annat sätt att indexera signifikanta ord jämfört med Google.

För att göra sökupplevelsen stor, använde Lycos tillvägagångssättet att spåra frasen som ingår i metataggarna och markera de 100 mest använda orden. När det gäller AltaVista är tillvägagångssättet helt annorlunda. Indexeringsprocessen innefattar varje ord som ingår på en sida, för att inte tala om artiklarna "an", "a" och "the".

Den framtida sökningen

Enligt booleska operatörer kontrollerar motorn på fraser och ord som de anges av en användare. Literal sökning som arbetar med att eliminera oönskade sökningar hjälper till att hitta det bästa resultatet på webben. Konceptbaserad sökning är av yttersta vikt när det gäller att söka efter information. Denna forskning arbetar med att använda statistisk analys på sidorna som innehåller de fraser du är intresserad av.

Effekter av metakoder på webbsökning

Metataggar spelar en viktig roll när det gäller innehållsmarknadsföring . Metataggar tillåter webbplatsägare att ange att konvertera sökord och fraser som ska indexeras. Spindlar identifierar metataggar som inte korrelerar med innehållet och vice versa. Betydelsen av metakoder kan inte snubbedas. De spelar en roll vid identifieringen av de korrekta fraserna som matchar användarens sökning.

Websökmotorer arbetar genom att minska den tid som krävs för att online besökare ska kunna hitta innehåll och datorprogram. Tidigare fick värdefull information och program från webben att du måste veta hur Veronica och Archie arbetade. I den moderna världen begränsar ett stort antal internetanvändare sig helt till webben, en nyckelfaktor som har bidragit till tillväxten av webbsökmotorer.

November 24, 2017