Back to Question Center
0

Semalt Expert förklarar vilka trender i webbdesign som är föråldrade

1 answers:

Webbdesignindustrin har upplevt stora förändringar, omvandlingde trender som var relevanta år 2016. Det är inte konstigt att många kunder letar efter de senaste versionerna av produkter,associerar dem med högpresterande. Således har trenderna 2016 blivit gammaldags år 2017.

För femton år sedan, svart bakgrund och animerad GIF på framsidansidan användes vanligen. Dessa tendenser avvisades emellertid senare, eftersom användarna inte kunde utnyttja dessa lösningar.Potentiellt missbruk av webbdesignresurser påverkar verksamheten negativt - cctv equipment uk. Till exempel företag som harstartade vid starten av svart bakgrund kommer inte att uppfylla sina mål, såsom omvandlingshastigheten och det föredragna antaletabonnemang.

I många fall förblir inte webdesigntendenser oskadade. Den ledande expert på Semalt Digital Services, Max Bell ger en lista över framväxande webbdesigntrender och tendenser som kommer att avfärdas av webbdesigners.Dessa tekniker kan dock läggas på plats för att användas senare under kursen.

Prenumerationsblanketter med massor av information

Prenumerationsformulär hjälper besökare att prenumerera på din sida, vilket ökaromvandlingsfrekvensen..Använd enkla former för att undvika att förlora besökare. Dessutom överväga att fråga om väsentlig information endast. DeAnvändning av prenumerationsformulär som är enkla att förstå och enkla att fylla i är en stark tendens, men det kan vara ousted dettaår på grund av den framväxande i webbdesign.

Självförklarande gränssnitt

Det rekommenderas att du koncentrerar mest på informationen på din målsidaför att locka upp dina besökares uppmärksamhet. Ditt gränssnitt ska ha en levande beskrivning av ditt innehåll. Senast denaccent skiftar mot att ha mindre innehåll.

Moderering av popup-fönster

I webbdesignindustrin används popup-fönster mestadels för att främja innehåll ochatt markera en serie information. Popup-fönster har låga konverteringsfrekvenser eftersom de anses vara irriterande. Du kan bestämma dig för att varaunika och måttliga popup-fönster. Men popup-fönster kan gå ut ur marknaden i år och andra webbdesign tendenser introducerastill marknaden. Popup-fönster bör hållas kvar eftersom de kan tjäna andra ändamål i framtiden.

Frontsidor

Att ställa in en lättare konfiguration på din webbplats är alltid en bra idé.Besökare som använder mobila enheter står inför många problem när de försöker navigera via webbplatsens sidor. I majoriteten avfall är det inte den första sidan som innehåller den viktigaste informationen.

Många webbdesigntrender är på väg att försvinna i år. webbdesignTrenderna bör hållas kvar eftersom vi kan få möjlighet att använda dem på ett lämpligt sätt senare och utnyttja dessa tendenser.

November 22, 2017