Back to Question Center
0

Semalt Expert Directs Vad ska man göra när webbplatsen trafikerar träffar underifrån

1 answers:

Det är som en mardröm när du ser att din SEO-prestanda har svartlistats av Google eller andra sökmotorer , och det finns inget sätt att bli av med problemet. För att få organisk trafik för din webbplats borde du spela med nyckelord, publicera kvalitetsartiklar och identifiera vilken typ av sökmotoroptimeringsstrategier som behövs för din webbplats.

Du bör komma ihåg följande saker, som här anges av Jason Adler, den ledande experten från Semalt , för att lösa många av dina SEO-relaterade problem - install joomla on centos vps.

Authority Issue: Kontrollera Webmaster Tools

Det första och viktigaste är att du bör kolla webmasterverktyg och hitta de tekniska tipsen där. Håll dig uppdaterad med de senaste verktygen och få dig några att utesluta problem som kan orsaka en omedelbar minskning av webbplatsens prestanda.

Bing och Google ger sina användare massor av verktyg. Du kan hålla dig uppdaterad med dem och undvika eventuella påföljder på webbplatserna. Om du har alla nödvändiga verktyg för webbansvariga kan du få en bra ranking i sökmotorns resultat. Om du inte har registrerat och verifierat din webbplats med de här verktygen kommer du sannolikt att välkomna ett problem de kommande dagarna.

Relevansutgåva: Kontrollera Analytics

Om alla dina verktyg för webbansvariga ser bra ut, måste du gå till sökfrågorna från Google för att verifiera Googles rapporter för din organiska söktrafik. Se till att den överensstämmer med sökmotorns standarder. Annars kommer din webbplats sannolikt att påverkas. Om rapporterna är annorlunda skulle det finnas ett problem som du behöver lösa så tidigt som möjligt.

Du bör alltid vara uppmärksam på webbplatsens prestanda och låt det inte minska till varje pris. När du har löst alla tekniska problem är nästa steg att analysera ändringar av din webbplats och spara dem. Ändringar av dina artiklar ska påverkas så tidigt som möjligt. Hämta rapporter från Google Analytics dagligen och jämföra dem med varandra för att observera vilken typ av förändringar som behövs vid din sida.

Algoritmiska problem

För att lösa de algoritmiska problemen bör du kolla dina nyckelord och fraser. Du bör noga observera om de får din webbplatskvalitetstrafik eller inte, och allt detta kan med stor lätthet kontrolleras i Google Analytics.

Nästa steg är att kolla Penguin Tool och anmäla dig här. Du borde skapa ett Google-konto och bifoga din analys för att få regelbundna uppdateringar av Googles stora algoritm. Detta verktyg kommer att berätta om din webbplats prestanda minskar och vad kan vara den möjliga orsaken till det. Om det finns ett problem med din webbplats och dess algoritm, kommer Penguin Tool att hålla dig uppdaterad. Google kan upptäcka och svartlista din webbplats om du inte löser problemet så tidigt som möjligt. Du bör alltid undersöka dina SEO-metoder och välja de som kan visa sig vara bra för din webbplats. Fixa artiklar av låg kvalitet och sätt in relevanta nyckelord i dem för bättre sökmotorrangeringar.

November 24, 2017