Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver 15 Black Hat SEO-strategier som kan fördärva ditt varumärke

1 answers:

På senare tid har Google och andra sökmotorer varit på jakt efter webbplatser som använder svarthat SEO taktik. I detta avseende är det uppenbart att svart hatt SEO-metoder i slutändan kommer att sätta webbplatser i fara.

Jack Miller, en ledande specialist av Semalt , skisserar här svart hatt SEO-strategier som kan påverka start-up medan man strävar efter att växa i internetmarknadsföring.

1. Klädsel

Det är den vanligaste svarta hattens SEO-taktik för att locka trafik till en webbplats genom bedrägeri. Det gör det möjligt för en webbplatsägare att ge helt annan webbadress eller innehåll till webbplatsbesökaren med vad som är tillgängligt på sökmotorn

2 - adventure holidays south america. Gateway eller Doorway Pages

Avser sidor som är messiga, fyllda och helt överutrustade med starka nyckelord med ett svagt propositionsvärde. Sidorna saknar någon användbar, giltig eller värdefull information. De innehåller bara rika nyckelord som fångar besökarnas uppmärksamhet och omdirigerar dem till en annan webbsida.

3. Betalda länkar

En av kraven för rankning på en sökmotor är länkbyggnad . Processen är inte lätt och innebär mycket ansträngningar, kvalitet och hårt arbete. Betalda länkar gör allt direkt för webbplatsägare. De har inte ett sinne om kontextens kvalitet, men lägger in önskad ankare eller kopplar samman med det förväntade innehållet. Det betraktas som en svart hatt SEO strategi.

4. Dolda länkar och små texter

Den mest irriterande svarta hattens SEO-teknik, varigenom webbplatsägare innehåller oläsbara länkar och texter längst ner på en webbsida eller hörn där de två är visuellt oåtkomliga. Texten och länkarna har samma färg som bakgrunden och därmed stoppar alla sökord som ignoreras av besökare.

5. Duplicate Content

Det är helt enkelt stöld eller stöld av andras innehåll. Arbetet får inte vara en hel match, men även en nära match anses vara ett duplikatinnehåll.

6. Artikel Spinning

Avser att skriva ut publicerat innehåll antingen manuellt eller genom att använda bots. Det är vanligt med lat marknadsförare som inte vill tänka på egen hand.

7. Nyckelordfyllning

Det är en process som innebär överbelastning av nyckelord på webbplatsens innehåll. I detta fall anpassar webbplatsägare meningslöst med metataggar.

8. Spam Blogs

Det här är sidor som innehåller meningslösa innehåll som överbelastas med hyperlänkar. Spambloggar skapas med avsikt att generera bakåtlänkar för tillhörande webbplatser.

9. Referrer Spam

Taktiken att använda obefintlig URL som omdirigerar till en webbplats som en hacker kommer att bombardera med ständiga förfrågningar till en besökare.

10. Privat bloggnätverk (PBN)

Det hänvisar till en kategori höga auktoritet webbplatser som länkar en pengar webbplats med kvalitet ankare texter.

11. Sidbyte

Det betyder att ändra en redan populär, indexerad och rankad sida med trafik som skiljer sig från den ursprungliga versionen.

12. Link Farms

Det innebär att bygga ett system av källor där en webbadress är kopplad till irrelevant och lågkvalitativt innehåll.

13. Cybersquatting

Avser kopiering av varumärken eller köp av domännamn.

14. Typosquatting

Betecknar kopiering av en konkurrenters URL och felstavning på avsiktligt när en ny domän byggs.

15. Social Networking Spamming

Det innebär att annonsera för besökare på sociala nätverk med oönskade videor och kommentarer.

November 24, 2017