Back to Question Center
0

Semalt Expert-aktier Dolda Facebook och Twitter-tricks Varje SEO-mästare borde lära

1 answers:

En social media marknadsförare har många utmaningar att möta på daglig basis. Vad är mer komplicerat är det hur han övervakar trendingämnena och genomför de bästa strategierna för att öka antalet visningar, aktier, gillar och kommentarer på en webbplats.

Även om sociala medier marknadsförare känner till alla typer av trick och tips relaterade till Facebook och Twitter, men följande, som tillhandahållits av Oliver King, har kundsucceschefen för Semalt aldrig blivit avslöjade på nätet. 8)

Facebook: Spara länk

Vet du att Facebook har en spara länk som fortfarande är gömd hela tiden? För att öka kvaliteten på ditt innehåll och engagera fler och fler besökare på det här sociala nätverket måste du aktivera det här alternativet - entsorgung schwyz. Det kommer att hjälpa dig att optimera webbplatsen och förblir begravd i menysektionen.

Twitter: Spara efter favoriter

Det finns många sätt att kurera dina tweets, och du kan kolla sociala medier tips för att veta mer om det. På Twitter tillåter du det här alternativet att bygga upp din publik och kan få din webbplats mycket synvinkel. Se till att du har valt din omslagsbild klokt, och det är upp till Twitter-standarderna.

Facebook: Redigera Foton på mobilen

Det är ett av de saker som många av er ignorerar nästan dagligen. På Facebook finns ett efterföljande antal alternativ som hjälper dig att redigera bilderna oavsett om du använder en persondator eller en mobil enhet. Du kanske inte har hört talas om det här alternativet. Det är klart att det förblir gömt i menysektionen, och de flesta av oss är inte medvetna om hur man aktiverar och använder det här alternativet. Men en gång helt aktiverat kan du redigera ett stort antal foton, dela dem på sociala medier och spara på mobilenhetens mapp inom några sekunder.

Twitter: Ta reda på vem som följde dig

Om du tweeting om ditt företag är det viktigt att veta vem som följde dig på Twitter och varför. Faktum är att de flesta inte vet hur man gör det möjligt, men du kan gå till Twitter Analytics för att veta allt om det. Genom att ta reda på vem som valt att inte höra från dig längre kan du få en uppfattning om vilken typ av folk som ogillar dig och varför. Allt detta kommer så småningom att hjälpa dig att utvärdera och förbättra dina nuvarande strategier. Du kan sedan anpassa dessa strategier enligt dina efterföljares krav och justera dina Twitter-inställningar i enlighet därmed.

Facebook: Följ utan vänskap

Vet du vem som följer dig på Facebook? Ärligt talat vet många av oss inte ens vem deras anhängare är. Med den här funktionen, som fortfarande är gömd i Facebook, kan du se profilerna för personer som har följt dina inlägg varje dag. Det kommer att ge dig en uppfattning om vem som är här för din förmåga och som kan skapa problem för dig.

Twitter: Mute Feature

Twitter's Mute Feature är vad du behöver vara uppmärksam på. Det är där du kan hitta vilka typer av funktioner och alternativ som kan dämpas och vad som behöver vara omoderna. Allt detta kan öka webbplatsens trovärdighet på nätet, och dina anhängare skulle förbli engagerade veckor efter veckor.

November 24, 2017