Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 Känsliga Cyber ​​Security Realities

1 answers:

Cybersäkerhetssektorn utvecklas gradvis med fler experter som går med i branschen.Följaktligen är den mer och mer skadliga programvaran utformad och nästan 230 000 nya skadliga program lanseras dagligen.Det uppskattas att 100 miljarder dollar investeras årligen för att hantera cyberbrott.

Så länge du använder Internet är du utsatt för cyberattacker - summer fedora hat. Det följandeidéer av Nik Chaykovskiy, the Semalt Senior Customer Success Manager, visa hur farligt det är för webbläsaren att fungera utan ett effektivt skydd.

1. De farligaste cyberangrepparna globalt

FBI har en lista över de mest efterfrågade 19 internetkriminella som ansvarar förwebbanvändares förluster i intervallet $ 350.000 till $ 100 miljoner. För tillfället är JABBERZEUS-ämnen mest efterfrågade av FBI.

2. Det mest kostnadseffektiva dataviruset i historien

MyDoom uppfattas som den mest kostnadskrävande globalt i cyberhistoriens historiasäkerhet. Det är approximativt att viruset hittills har resulterat i en skada på 38,5 miljarder dollar.

3. Det föredragna målet för sociala medierattacker

Uppdaterad är det mer än 1,6 miljarder sociala medier som använder det globalten hackers föredragna mål. Användare som spenderar betydande tid på sociala nätverk kommer sannolikt att bli offer för dessa attacker.

4. 99% av datorerna riskerar att utnyttja kit

Över 99% av datorerna har program som Adobe Reader, Oracle Java och AdobeFlash installerat på sina operativsystem. Närvaron av dessa program utgör en kanal på vilken attackerna kan optimera för att komma åtdin gadget..

5. Internetkriminella föredragna sätt att påverka offer

Offren för cyber-attack manipuleras enkelt eftersom folk utgör den svagaste länkenavseende cybersäkerhet. Som sådan hänvisar socialteknik till tillvägagångssättet att se till att individer avslöjar konfidentiell genom att manipuleradem psykologiskt.

6. Säkerhetsanvisningar: inuti jobb

I de flesta fall stjäler cirka 59 procent av arbetstagarna organisationsdata när deär avfyrade eller när de avgår. Andra insiderstridigheter som ska skyddas inkluderar skadliga insidörer, slarviga insidörer och utnyttja insiders.

7. Din regering ökar ditt sårbarhet

Det är ett faktum att regeringarna globalt utformar malware med avsiktatt använda det som ett digitalt vapen. Malware hittar sin väg till privat organisation och persondatorer som resulterar i förbättrad utvecklingav brottslig malware.

8. Det finns en omedelbar karta som visar angripare i åtgärd

Förenta staterna är det föredragna målet för cyberkriminella. Till exempel,Försvarsministeriets försvarsministerium drabbades av över 100 miljoner dollar i skada till följd av en attack som utförs av en kinesisk brottsling.

9. Cyberbrottslighet är en allvarlig utmaning för världen

68% av pengar som förlorades till följd av internetattacker ansågs vara oåterkalleliga.Cyberbrott är inte bara kostnadskrävande utan ger också andra utmaningar för företag globalt.

10. Hacktivism är den främsta inspirationen som katalyserar cyberattacker

Hacktivism uppgår till över 50 procent av alla cyberattacker globalt. Termen ären representation av dissidenta applikationer av datorer med syfte att förbättra en politisk agenda.

Slutsats

Kom alltid ihåg att du inte bör underskatta Internetkriminella. Så ingen skyddär effektivt, inget hot är för minimal. Oavsett storleken på cybersäkerhetshotet bör lämpliga åtgärder vidtasför att förhindra eventuella attacker som du kan möta.

November 23, 2017