Back to Question Center
0

Semalt: En Starter Guideline om hur man ställer upp Facebook Instant Articles för WordPress Plugin

1 answers:

År 2015 utdelades en utrullning av artiklar om direktmaterial. Efter några månader sedan släpptes de globalt på Facebook. Enligt sökmotoroptimeringsexperter är direkta artiklar helt beroende av WordPress-plugins. Dessa artiklar är skapade på ett sådant sätt att dina fullständiga inlägg är i superoptimerade versioner. WordPress-plugin är utformad så att de snabbaste artiklarna laddas upp till tio gånger snabbare på mobila enheter.

Denna guide, definierad av Jack Miller, Senior Customer Success Manager Semalt , kommer att hjälpa nybörjare och nybörjare ser fram emot att aktivera sitt WordPress-plugin - high pr backlinks sitesi.

Snabba artiklar har en hastighet på 0-300ms som din läsare kommer att älska. Genom WordPress-plugin laddar snabbartiklar en avskalad, minimalistisk version av din webbplats. Detta är för att uppnå hög hastighet. Således laddar de inte hela din webbplats. Det är av den anledningen att omedelbara artiklar via WordPress-plugins kanske inte är för alla.

Online-företag är helt beroende av Sökmotor Optimering för förbättrad synlighet och ökad användarengagemang. Är du en webbplatsägare eller en marknadsföringskonsult som arbetar med att förbättra företagets synlighet på sociala medier, som Facebook? Snabba artiklar är det ultimata skottet att ta. Att utforma dina artiklar kan sluta tjäna dig riktigt trafik, ökat engagemang och bakåtlänkar. Det bästa med att använda omedelbara artiklar på Facebook är kompatibilitetsaspekten. Förutom att ge kunderna chans att fungera med annonser är Instant Articles också kompatibla med Google Analytics-program.

Take Facebook på Instant Articles

Enligt en release som gjordes av Facebook Incorporation, är direktartiklar inte direkt marknadsförda på Facebook-plattformen. Artiklarna främjas emellertid och genereras indirekt, eftersom de leder till ökade bakåtlänkar, aktier och genererad trafik. Som en online-företagare väljer du definitivt att använda Facebook Instant Articles för WordPress.

För och nackdelar med Facebook Instant Articles for WordPress

Omedelbara artiklar via WordPress-plugging medför många fördelar än nackdelar. Dessa artiklar är kompatibla med Google Analytics, en viktig orsak som gör att webbplatsägare kan utesluta falsk trafik. Instant artiklar genom WordPress plugin är mobilvänliga vilket gör det möjligt för användare att klicka igenom och dela länkarna enkelt.

Dessa artiklar gör emellertid inte framgångsrika resultat med anpassade fält och kort genererade koder. Instant artiklar genom WordPress plugins är det bästa skottet för utgivare som syftar till att slå ett stort antal publik.

Tips om hur man lägger till Facebook Instant Articles på WordPress-webbplatser

  • Hämta och installera Instant Articles för WordPress plugin på din webbplats. För att installera pluginet för WordPress, kolla på din översikt över din webbplats och konfigurera dina inställningar.
  • Generera och fyll i ditt "App ID" på din webbplats genom att välja ikonen "Lägg till en ny sida".
  • Fyll i ditt favoritmeddelande under kategorin Apps for Pages.
  • Ange webbplatsens domän under avsnittet "Berätta för din webbplats".
  • Klicka på knappen "Nästa" och hoppa över resten av proceduren. I det övre högra hörnet väljer du och knackar på ikonen "Hoppa över snabbstart" för att komma igång.
  • Öppna din WordPress-plugin-inställning och klistra in de värden som kopierats från din webbplatsens instrumentpanel.
  • Aktivera ditt WP-plugin och slutför processen.

Att öka användarnas engagemang och skapa rätt information för din online-verksamhet är en nödvändig förutsättning. Facebook är en av de högst rankade plattformarna som har förbättrat innehållssynligheten och ökade aktier och linkbacks för B2B och B2C-företag. Ovanstående diskuteras kommer att hjälpa nybörjare och nybörjare ser fram emot att aktivera sitt WordPress-plugin.

November 24, 2017