Back to Question Center
0

Semalt definierar Black Hat-tekniker som minskar din SEO-kampanj

1 answers:

Några av webbplatsägare och marknadsföringskonsulenter anser svart hatt SEO som en sak i det förflutna, medan det inte är det. Att tjäna riktig trafik och vara högt rankad i Google Algorithms är en prestation som varje marknadsförare online vill ha. Vissa webbplatsägare tenderar emellertid att använda skuggiga tekniker för att förbättra företagens synlighet och få höga rankningar.

När det gäller Googles straff, beaktas okunnighet inte. Att få ditt konverteringsord för att ranka högt i algoritmerna med hjälp av handhagade tekniker kan få dig i verkliga problem med Google - machinery equipment appraisers.

Ivan Konovalov, en topp professionell från Semalt , varnar för några av de svarta hattteknikerna och verktygen som används av webbplatsägare och marknadsförare med hopp om att förbättra företagens synlighet och tjäna riktig trafik.

Inköpslänkar

Vet du att försäljning och inköp av länkar som passerar Pagerank genomför blackhat SEO? Efter att ha säljer en länk till en förläggare, överväga att ge administratören den största betydelsen av att inkludera länkarna på deras hemsida. Underlåtenhet att göra detta kan äventyra ditt förhållande med Google och bli straffet på grund av okunnighet som kan undvikas på lång sikt.

Nyckelfraser och nyckelord fyllning

Överfyllning av dina nyckelord i din alt-bildtext är en av de svarta hattteknikerna som används av marknadsförare. Fyllning av ditt nyckelord på din text kan inte leda till din straff, men det påverkar ditt engagemang med besökarna negativt.

Skapa innehållsmålrätta specifika nyckelfraser

I det förflutna kunde skapandet av sökordsrika innehåll få dig att ranka högt i algoritmerna. Aspekten har förändrats med dagar som idag, vilket skapar innehåll som exponeras på ett tema eller ett ämne som mycket bra kan ranka högt än innehåll med en bra sökordstäthet.

Få länkar till webbplatser med låg kvalitet

Gästbloggar spelar en viktig roll när det gäller att förbättra synligheten för ett varumärke. Men blogga på webbplatser med låg kvalitet med syfte att få länkar är fel och kan äventyra din ranking.

Försäljning av annonsförbindelser

Länkprogram är en svart hattteknik som innebär att man säljer en textlänk till en förläggare. Innehåll marknadsförare betecknar det som reklam, men Google menar det som en svart hatt teknik. I enkla ord innebär länksystemet att du köper annonsutrymme och sedan lägger till en länk till ett genererat innehåll.

Godkännande av länkar i utbyte mot gratisprodukter

Webbplatsägare har skickat gratis produkter till kunder i utbyte mot en produktgranskningslänk. Detta scenario betraktas som en svart hattteknik av Google. För att undvika att utföra denna svarta hattteknik och bli straffad av Google, överväg att lägga till "rel =" no follow "-skriptet till din produktrecensions länk.

Användning av överoptimerade interna länkar och inkommande länkar

Överoptimering av interna länkar kan göra dig till verkliga problem. Interna länkar är avsedda att sprida din länk på din webbplats. För att fånga din publiks uppmärksamhet och få dem att klicka på din webbplats, använd det naturliga och interaktiva språket istället för att fokusera på att överoptimera ditt konverterande sökord.

Användning av irrelevanta nyckelfraser för att ranka högt i algoritmerna

När det gäller innehållsmarknadsföring är skapandet av original och nytt innehåll av yttersta vikt. Att lägga till irrelevanta sökord i nyskapat innehåll kan leda till verkliga problem. Google har ett sätt att identifiera det exakta innehållet med hjälp av verktyget Latent Semantic Indexing.

Spinnning av artikel

Användning av manuell eller automatisk teknik för att spinna befintliga artiklar betraktas som svart hatt SEO. Om du fångas med spunna artiklar, slutar du betala ett straff för att duplicera innehåll. Undvik denna svarta hattteknik genom att betala för original och nytt innehåll.

Användning av betesidor och koppling till låga sidor

Webbplatsägare har en metod att få en sida som är rankad av algoritmerna och sedan aktivera sidan med låga sidor. Du kanske slutar vara högt rankad tillfälligt, men Google kommer att räkna ut din teknik på lång sikt. Tjäna riktig trafik genom att lägga in insiktsfullt och interaktivt innehåll på din sida.

Svarta hatttekniker används vanligen av webbplatsägare och marknadsförare för att förbättra företagens synlighet med hjälp av de obetalda resultaten. Användning av svarthattsteknik kan helt döda din sökmotoroptimering , vilket gör det ohållbart. I stället för att bli rankad hög med hjälp av svarthattsteknik som länkutbyte och meta-beskrivningar fyllning, överväga att öva vit hatt SEO genom att engagera dina kunder och tjäna deras förtroende.

November 24, 2017