Back to Question Center
0

Semalt: Cyberhots du kanske inte vet om

1 answers:

Traditionella säkerhetsprodukter arbetar normalt mot kända hot. När de känner igen något som kan vara potentiellt farligt för en webbplats, tar de snabbt åtgärder mot det. Cyber-brottslingar är medvetna om detta och försöker investera mer för att utveckla nya program som utför attacker som inte kan identifieras av dessa system. Oliver King, Semalt Customer Success Manager, beskriver nedan de mest utbredda cybertrådarna som du måste uppmärksamma dig på - do follow link.

Återvunna hot

Återanvända hot är relativt billiga eftersom cyberkriminella endast återanvänder gamla koder som används för att attackera organisationer. De utnyttjar det faktum att säkerhetsprodukter har otillräckligt minne. Säkerhetsexperter tvingas prioritera de mest aktuella hoten och ignorera de äldre typerna av hot. Om cyberkriminella använder de gamla hotversionerna är det därför hög sannolikhet att attacken kan bli framgångsrik. Eftersom säkerhetsprotokollet inte känner igen sin närvaro på listan blir det då ett okänt hot.

En minneshållare för hot intelligence är det bästa sättet att hålla organisationen skyddad mot sådana attacker. Det finns i en molnlagringsinfrastruktur som kan lagra en stor mängd hotdata. Sådan säkerhetsåtgärd kan jämföra den nuvarande risken med vad den har på minneshållaren och sedan blockera den om det behövs.

Ändrad befintlig kod

Cyber-brottslingar förändrar utformningen av kända hot om att skapa ett nytt och oigenkänt hot genom att manuellt eller automatiskt lägga till sina koder. Den nya produkten fortsätter att morph eftersom den passerar genom olika nätverk. Anledningen till att de går oupptäckt är att säkerhetsprotokollet endast kan förlita sig på en enda variabel för att avgöra om en aktivitet är en form av cyberbrott. Vissa använder sig av hash-teknik som använder en serie texter i koden för att identifiera hotet. Om en enda karaktär ändras blir den helt och hållet helt ny.

Organisationer kan skydda sig från sådana attacker genom att använda polymorfa signaturer. De identifierar möjliga hot genom att förstå innehållet i ett program och studera trafikmönstren från domänen.

Nyanställda hot

Cyber-brottslingar kanske vill skapa en ny cyber-attack genom att skriva sin kod från början. Men det kräver att de investerar mycket pengar i den. Organisationen kan behöva överväga sina affärsbeteenden och dataflöde, eftersom de bästa cybersäkerhetsmetoderna kan utvecklas utifrån denna kunskap.

Det bästa sättet att förhindra sådana attacker är att genomföra automatiserade skydd. Se organisationens bästa praxis för att hantera ett sådant problem. Se till att vidarebefordra alla okända filer och misstänkta domäner för granskning. Allt detta bör ske snabbt för att minimera eventuella skador eller framsteg i företagsnätet.

November 24, 2017