Back to Question Center
0

Semalt beskriver de vanliga misstagen i SEO och online marknadsföring

1 answers:

Content marknadsföring är en viktig online marknadsföringsstruktur som har blivit utbredd under de senaste åren. Alla företag som följer en webbplats eller online-strategi använder online-marknadsföring som en av derasmest effektiva strategier. Många organisationer som har integrerat SEO och online-marknadsföring har haft stor nytta av sina möjligheter.Internetmarknadsföring kan bli en guldgruva om den utarbetades på lämpligt sätt. Det finns dock ingen direkt metod eller guide för att få ut det mestaut ur det. Som ett resultat är det skyldigheten för SEO-proffs och internet marknadsförare att ta reda på vilka taktik som fungerar och vilka som är inte utförande - diagram computer wiring.

Kundsucceschefen för Semalt ,Artem Abgarian beskriver fem vanliga misstag som företag gör när man försöker integrera SEO och marknadsföring på nätet.

1. Underlåtenhet att ha kvalitet bakåtlänkar

Det är viktigt att inkludera en strategisk länkbyggnadskampanj. Googleger inkommande länkar högsta prioritet. Bakåtlänkar ger också kvalitetstrafik från andra webbplatser som konverterar långsamt, särskilt på webbplatsersom är inblandade i andra monetiseringsstrategier. Till exempel fungerar bakåtlänkar som vägar till din webbplats. Som ett resultat, en innehålls marknadsförare bör fokusera på länkbyggnad som sökmotoralgoritmen beror på dem för ranking.


2. Underlåtenhet att ha en innehållsstrategi på platsen

Sökmotorer kommer att rangordna en webbplats enligt kvaliteten på innehåll. Många marknadsförare faller för många på plats SEO automation verktyg som ibland hamnar dåligt. Till exempel taktik som spinning av artiklar och sökord fyllning gör ofta webbplatser slängs ut ur Google. Kvaliteten på innehållet, artiklarna och även sociala signalerär några av de sätt som Google når ut på en sida. Det är trevligt att använda korrekt grammatik, underrubriker och bra innehåll som kommer att täcka ett ämne tillfredsställande sätt..

3. Det ger inte tillräckligt med tid

Organiska sökord är mycket flyktiga och kan lätt hamna i sänker positionen på din webbplats. Effektiv SEO är en långsiktig process, inte en engångs sak. Många personer som lyckats i marknadsföring av onlineinnehåll har beror på de långsiktiga målen och strategierna än på kort sikt.

4. Inte tillåter tillräckligt med budget för kampanjen

SEO bör kräva en anständig budgetallokering för de olika aspekternaav det till jobbet. I många fall har innehållsannonsörer fallit för SEO-automatiseringsverktyg som i de flesta fall inte ger vad de tillhandahållerlöfte. Man borde använda tillräckligt med pengar för adekvat sökordsforskning, hosting, hyra frilansinnehållare och marknadsförare. En bra hemsidakommer att ha stor betydelse för att bygga varumärkesbilden genom gästpostering, bra inkommande länkar och marknadsföring av sociala medier.


5. Fördela inte arbetsbelastningen

När man gör marknadsföring på nätet, finns det många uppgifter som nödvändigtviskräver viss hög kompetens och hårt arbete. Följaktligen kommer utföra alla dessa uppgifter i sig inte bara att minska kvaliteten på jobbetmen också minimera effektiviteten i SEO taktiken. För att uppnå det bästa av SEO-processen, ett team av mycket erfarnayrkesverksamma måste arbeta i harmoni. Till exempel kan man hyra en frilansskribent från webbplatser som Dotwriter för att skapa innehåll fördin blogg. I en annan dimension kan man hyra sociala medier marknadsförare

SEO är en komplicerad process och kan kräva en viss hög nivå på hängivenhet till ir. Såsom ses ovan har flera faktorer använts för att göra SEO framgångsrikt. Men dålig praxis och tekniker resulterar i stora misstag, vilka innehållsannonsörer gör särskilt i att diskontera SEO-inmatning. Ibland, utöver grundläggande SEO-verktyg, bör marknadsförare av innehåll hyra SEO konsulter eller experter för att få vägledning om lämplig flyttning för att göra i någon SEO-uppgift. Inte alla dessa misstag är dödliga, men någongör SEO för sina webbplatser borde vara tydliga.

November 22, 2017