Back to Question Center
0

Semalt beskriver de aspekter av korrelation mellan webbdesign och SEO

1 answers:

Webbdesign och SEO har mycket gemensamt men de betyder helt annorlundasaker. Eftersom människor fortsätter att skapa fler och fler webbplatser kan man undra vilka element som behövs för att följa. Till exempel en bloggarekan försöka skapa en lyhörd, vänlig och lättanvänd webbplats med högkvalitativt innehåll - domain web sitesi. Det kommer emellertid fortfarande att kräva en tillräcklig mängdav SEO-tekniker för att ansöka för att nå ett önskat mål.

Kundsucceschefen för Semalt Digital Services, Max Bell pekar på vilka faktorer som orsakar det nära sambandet mellan webbdesign och SEO.


Sambandet mellan webbdesign och SEO

SEO handlar i stor utsträckning om nyckelordens urval. Dess främsta mål är att säkerställaDessa sökord används i sidtitlar samt i hela rubrikerna. Nyckelorden ska matcha din konkurrents sökord och varavalda från intervallet av dem som människor söker igenom för att hitta din webbplats. Tillsammans med detta bör alla bilder på din webbplatshar "Alt-taggar" beskrivna för att låta alla tittare se var bilden tillhör. SEO innebär att man använder "Query-strängar" som består av nyckelord,snarare än slumpmässiga koder / bokstäver. Således är SEO din försäljningsagent som tar med dig människor till dörren till din butik. Som ett resultat är SEO detkanal som internetmarknadsförare använder för att öka trafiken till vissa sidor.

När SEO ger besökare till din webbplats, webbdesign, å andra sidanhand, är ett verktyg som måste konvertera besökare till köpare..Oavsett vad din webbplats marknadsför, kommer webbdesign att innehålla uppmaning till handlingposter på olika sidor på internetsidorna. Webbdesign innebär den tekniska aspekten att skapa användarupplevelse på din webbplats.Layouten, det visuella utseendet, strukturen och sättet som användaren engagerar är viktiga aspekter som webbdesign ska täcka. Bra platser har en enkelhetnavigering som svarar snabbare än navigering på konkurrentens hemsida. Användargränssnittet bör vara helt nedsänkt och lyhörd för allaenheter som kan köra olika operativsystem.

Konflikten mellan webbdesign och SEO

Webbdesign fokuserar på de tekniska aspekterna av att skapa dinhemsida och de faktorer som har beaktats för att ge bra surfupplevelse. Å andra sidan, SökMotoroptimering (SEO) är vad som ökar synligheten på din webbplats för sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Särskildsökfraser kommer att nå unika toppositioner som ger din webbplats tillräcklig mängd trafik.

->

I vissa fall kan syftet med SEO och webbdesign skilja sig. FörExempel, webbdesign gynnar användningen av många bilder för att förklara innehållet som presenteras på webbplatsen. Å andra sidan fokuserar SEOom användningen av ord. I själva verket minskar användningen av bilder behovet av att använda textinnehåll som kan ge dig en konkurrensfördel förhögre rangordning. Effektiv webbdesign kommer att understryka användningen av de specifika fraser som ökar hela layoutsynligheten.Tillsammans med detta kommer SEO att markera så många sökord som möjligt i många positioner inom webbplatsens innehåll.

Både SEO och webbdesign är viktiga för att uppnå webbplatsenslångsiktiga mål. Eftersom SEO ökar synligheten för din webbplats och innehåll, bör utformningen av din webbplats konvertera dessa besökaretill kunder. Som ett resultat är båda viktiga och kan kräva att man arbetar i en eller flera av sina aspekter för att få en framgångsrik webbplats.

November 22, 2017