Back to Question Center
0

Semalt avslöjar de vanligaste myterna om SEO

1 answers:

Trots bevisen för ökande betydelse för SEO är övertygande,vissa webbplatsägare avstår fortfarande från att använda SEO för trafikoptimering. Men olika undersökningar hävdar att två viktiga saker den verksamhetenborde ha en organisk närvaro och besökartrafik.

Den ledande experten av Semalt Digital Services, Artem Abgarian avslöjar de vanligaste myterna i samband med SEO.

1. Volatilitet

Industrin utvecklas snabbt som en följd av frekventa uppdateringar av algoritmen.De flesta uppdateringarna för algoritmer händer dagligen - lightweight temperature monitor. Men de flesta förändringarna påverkar inte prestanda på en webbplats som debestår huvudsakligen av mindre tweaks som inte får någon synlig effekt.


2. Komplicerade tekniker

Några av aspekterna av SEO är för tekniska, vilket ibland påverkaroptimering och webbplatsens byggnad. Även om det mesta av SEO-arbetet fokuserar på strikta marknadsaktiviteter som att hitta nyckelord, skaparelevant innehåll, övervaknings rankningar och utvärdering av trafik.

3. Ineffektivitet

Människor tror att användbarheten av SEO inte existerar imarknaden på grund av den ständiga utvecklingen på algoritmerna och andra förändringar. Begreppet är inte sant som en stor mängd trafikkommer från SEO. Att läsa dedikerad SEO-publikation, som Search Engine Journal, hjälper till att uppdatera företagsägare och gör dem medvetna omvad är fortfarande relevant.

4. Långsiktigt perspektiv

Det tar lite tid att bygga upp rankningar och skapa en webbplatsnärvaro på nätet vilket är ett obestridligt faktum. SEO är ändå stadigt och kommer alltid att ge resultat så länge webbplatsen är heltoptimeras.

5. Oförutsägbarhet

På grund av SEO-volatiliteten tror människor att det är opålitligt.Det finns ingen direkt kontroll över rankning eller trafik till skillnad från PCC. Ändå om att optimera en webbplats till sin maximala SEO potential,det finns en minimal möjlighet att uppleva problem.


6. Expensiveness

Att uppnå bästa resultat kräver en investering av pengar, tidoch andra resurser. SEO är inte gratis men är relativt billigare än andra betalda reklamkanaler som PPC, eller köper trafik medandra metoder.

7. Webbplatsens ändringar

Det är verkligen sant att SEO kräver att företagen gör några förändringarpå deras hemsida. Ibland kan det ta några tweaks, medan i andra omstrukturerar hela webbplatsen i helhet för att uppnå fullpotential. Några av de föreslagna ändringarna är nyckeln till att uppnå SEO-mål.

I dag står alla företag inför en ökad betydelse av sökningtrafik. Kunder använder sig av sökmotorer för att hitta produkter, tjänster, leverantörer och information. Ignorera behovet av att placera verksamheteni sökresultaten kan leda potentiell trafik till konkurrenter så att det påverkar affärer på ett negativt sätt.

November 22, 2017