Back to Question Center
0

Semalt: Aldrig någonsin klicka på skadlig kod!

1 answers:

Tänk på att ha ett företag med ett uppdateringsprogram för antivirusprogram och anti-malware för att förhindra intrång. Företaget kan också gå ett steg längre för att genomföra en robust backupplan i händelse av en katastrof för att undvika förlust av information. Allt ska gå bra, det vill säga tills en användare klickar på en e-post bilaga från en okänd källa. Problemet med detta är att när ett skadligt program får tillträde till ett system, påverkar det varje dator som är ansluten till det nätverket. Problemet med dessa typer av skadlig kod är att de är destruktiva och kan få hela infrastrukturen stoppad - gratis vps 2013 calendar.

Max Bell, kundsucceschef för Semalt , säger att när en hacker får fjärrkontroll av en dator i systemet kan han eller hon låsa ut alla andra användare och olagligt samla in information om verksamheten , kunderna och andra känsliga saker rörande verksamheten.

Ökning av Ransomware-användningen

Federal Bureau of Investigations och brottsbekämpning studier visade att år 2015 ökade ransomware med problemet ännu att växa under år 2016 i bruk och komplexitet. Till följd av ett ökande behov av att hantera förändrade sårbarheter fortsätter de att bli sofistikerade. Vanligtvis brukade hackare inkludera ransomware i bilagor som de kunde skicka via e-post. Emailsystemutvecklare fick dock bättre att filtrera denna typ av skräppost..Cyberkriminella har nu vänt sig till att använda spjutfiske-taktik avsedda att rikta sig mot specifika individer. Många människor glömmer att vara försiktiga när det gäller misstänkta länkar och bilagor i e-postmeddelanden. De bästa programmen mot virus och anti-malware garanterar inte 100% säkerhet från användarfel. Det är upp till de personer som använder systemet för att undersöka hur de kan dechiffrera mellan legitima e-postmeddelanden och de som inte är. Användare behöver behandla e-postmeddelanden från okända källor med skepsis.

Tänk två gånger innan du klickar

Människor som är involverade i ett nätverk av datorer måste vara vaksamma när det gäller att använda e-post, särskilt de som landar i inkorgen, med bilagor som ser misstänkta ut. Även stora företag står för att förlora från de ständigt utvecklade malwarehoten. Hackare fortsätter att utveckla nya sätt att infiltrera datorer. Det kan låta banalt, men även de små saker som man läser kan hjälpa till att rädda verksamheten från en malware huvudvärk. Öppna aldrig eller vidarebefordra misstänkta e-postmeddelanden trots att de insisterar på det. Tänka två gånger om ett e-postmeddelande förblir integrerat för att upprätthålla ett hälsosamt nätverk.

Förebyggande är nyckel

När företagaren tänker på förebyggande är också nyckeln till affärssucces. Det första du måste göra är att se till att alla anställda förstår vad skadlig kod, ransomware, virus och deras påverkan på verksamheten. Genomför förebyggande kontroller och minimera administrativ åtkomst. Se alltid till att du regelbundet säkerhetskopierar all data som sparas på offsite datacenter som PtC-Online Backup Service.

Öppna en servicebiljett för felaktiga klick

Ingen människa är immun och om man råkar öppna en e-postbilaga eller klicka på en inbyggd webbadress, måste man omedelbart involvera IT-avdelningen.

November 24, 2017