Back to Question Center
0

Semalt Aktier SEO Råd för förbättring av mobila webbplats prestanda

1 answers:

Mobiltelefoner byter sakta ut stationära datorer som det främsta sättet på internettillgång. Studier visar att mobilanslutning har ökat till över 36,54% före 2017. Telefoner täcker mer än 4% av de flesta webbplatstrafik.Dessutom har Google meddelat att svaret på en webbplatss mobila webbplats skulle ha en inverkan på rankningen efter Googles"Mobilegeddon" uppdatering 2017.

De flesta mobiltelefonbläddrare kanske inte är kompatibla med Java- eller webbplatskakor - bush hat australia.Den mobila upplevelsen kommer alltså sannolikt att vara långt ifrån imponerande på grund av dessa begränsningar. Med tanke på användningen av mobiltelefoner somgrund för internet marknadsförare, det finns en specifik nisch som involverar smarta telefonanvändare. De som vill få detta segment av trafikbehöver göra mobila vänliga webbplatser, vilket belastar snabbare på telefoner än skrivbord.

Expert av Semalt Digital Services rekommenderar Jason Adler följande tips för att förbättra utvecklingen av mobila webbplatser.

1. Integrering av mobila webbplatser bör inte vara en eftertanke

Att skapa en webbplats som svarar på mobila enheter ska vara en primärmål. Detta arbete bör påbörjas så snart webbutveckling börjar införa så många situationer som möjligt. Kom ihåg detbesökare från en smartphone kommer sannolikt att komma i större antal än de från en stationär dator.

2. Designa en enkel webbplats

Din mobilwebbplats ska fungera smidigt utan hitches på flera mobilerplattformar och webbläsare. Enkelhet är nyckeln till konvertering..Det är klokt att få besökare att hitta det innehåll de letar efterför så snart de laddar din webbplats. Glöm inte att förbättra säkerheten också. De flesta cyberattacker riktar sig till sårbara personer somkan vara på dessa mobila webbplatser.

3. Lägg prioriterat innehåll överst

Rullning på en mobilenhet är ofta hektisk, särskilt vid långsam anslutninghastigheter. Känslig information kan placeras överst för att få en användare att utföra handlingsprocedurer eller skumma relevant information.Börja med lågprioriterat innehåll kan göra att man förlorar besökare istället för att konvertera dem till kunder.

4. Fråga dina användare om deras återkoppling

Vanlig kontakt med personer som använder din webbplats är en bra vana.En webbplats som är inrättad för folket beror på deras återkoppling för att förbättra i sina olika sektorer.

5. Optimera för bandbredd

Utvecklare måste optimera mobila webbplatser för att snabbt svara på den tilldeladebandbredd. Resurserna som finns tillgängliga för mobilwebbplatsen bör innehålla minimalt utrymme för enkel laddning av sidor.Kom ihåg att de flesta kunder använder telefoninternet på en mobilnätplan som är mycket instabil.

6. Var öppen för förbättringar

Att göra ett bra användargränssnitt från början är svårt. Det är kreativt att skapa en miljöav kontinuerligt experiment och förbättring av nuvarande och nya funktioner. Att göra förbättringar regelbundet kan hjälpa till att åtgärdabuggar samt förbättra svaret på webbplatsen.

Optimera din mobila webbplatsprestanda är en viktig faktor att övervägavid utformning av en webbplats. En bra mobil webbplats påverkar inte bara rankningen utan ger även kunderna en imponerande webbläsninguppleva följaktligen att främja omvandling. Efter ovanstående tips är det möjligt att göra en mottaglig webbplats med en mobilvänliggränssnitt för smartphone-användare. Förbättring av den mobila platsen har en positiv inverkan på webbplatsens och kanens övergripande prestandahjälpa dig att uppnå målen.

November 22, 2017