Back to Question Center
0

Semalt Advice: Hur dålig svart hatt SEO ser ut och hur man undviker det?

1 answers:

Ditt företag är din försörjning, och du bör inte engagera dig i olagliga saker som kan förstöra ditt rykte på internet. Att anställa en SEO-expert är bra, men du bör se till att han inte använder svart hatt SEO-strategier för att rangordna din webbplats i sökmotorerna . En av de största misstag som människor gör är att de spenderar mycket pengar på SEO-företag utan att ens veta om deras webbplatser får falsk trafik eller legitima träffar.

Michael Brown, en ledande professionell av Semalt , utarbetar här hur man kan undvika detta farliga misstag.

Innehållsspinnande och svart hatt SEO

Det är säkert att säga att innehållet som spinner och svart hatt SEO är kopplade till varandra. Innehållsspinnning innebär att du använder någons artikel utan att ändra ord och betydelser - progiciel rh gratuitously. Under de senaste månaderna har en mängd program och program införts som gör det enkelt för författare att snurra innehållet. Låt mig här berätta att det är en svart hatt SEO-övning och kan inte ge dig önskade resultat. Om du fyller på sökorden och spinner innehållet regelbundet finns det risk att din webbplats kommer att bli förbjuden eller straffas av sökmotorerna, särskilt Google.

Är svart hatt SEO dålig?

Black hat SEO kan tyvärr inte ge dig några fördelar. Det är inte dåligt förrän du inte är beroende av intäkterna på din webbplats. Men om du vill odla din verksamhet online, borde du aldrig få involverad i den svarta hattens SEO-strategier.

Det finns gott om smaker av svart hatt SEO, och experterna vet vad man ska göra för att förbättra sökmotorns rankning på en webbplats. Oavsett om du använder den för en primärdomän eller underdomän, är svart hatt SEO inte bra att gå med utan kostnad. Du borde inte skapa irrelevanta bakåtlänkar och borde aldrig lägga in sökorden eftersom det kan förhindra din webbplats på nolltid.

Omskrivning av artiklar är inte bra

Precis som innehållet snurrar, är omskrivning av artiklar inte en bra praxis. Det har observerats att eleverna deltar i frilansande jobb och försöker skriva om mycket artiklar för pengarnas skull. De vet inte ens hur man undviker plagiering och grammatiska fel i sina inlägg. Om du har outsourcat ditt innehållsskrivningsarbete, bör du se till att de skriver unikt innehåll och det finns inga grammatiska eller stavfel. Dessutom bör deras engelska vara upp till markeringen om ditt mål är den internationella publiken. Enkel omskrivning är strängt förbjuden av Google och andra sökmotorer. Således bör du se till att du ger din publik med något meningsfullt och användbart att läsa. Försök att engagera dem med informativt innehåll och undvik plagiering av ditt arbete.

Slutliga tankar

Det finns inget bättre än att ha en webbplats med kvalitetsinnehåll och utmärkt sökmotor ranking. Men för detta skulle du behöva arbeta hårt och ägna mer uppmärksamhet åt din innehållskvalitet och dina SEO-tekniker. Oavsett om du driver ett etablerat företag eller är en nykomling, bör du aldrig kopiera artiklar från andra och inte bli involverad i svart hatt SEO-metoder.

November 24, 2017