Back to Question Center
0

Semalt: 8 Black Hat SEO-taktik som kan fördärva ditt företag

1 answers:

Varje gång du engagerar ett SEO-företag på ett nytt projekt måste du vara på utkik efter sina etiska metoder, särskilt vad gäller svart hatt taktik. Black Hat SEO-övning ger endast lågt värde till dina SEO-kampanjer på lång sikt.

Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt , förklarar i denna artikel 8 gemensamma svarta taktiker som kunderna alltid borde hålla sig borta från:

1. Artikel Spinning

Innebär användning av programvara för att härleda ett antal variationer av en originalartikel. Detta görs genom att byta ord med synonymer i hela artikeln. Programvaran garanterar massor av artiklar som kan verka effektiva vid första utseendet - office network wiring. Dessa artiklar är dock i stort sett osammanhängande och av lågt värde. De leder ofta till stora straff på sökmotorer . Artikel spinning får din webbplats bannlyst för gott för att inte tala om en ogynnsam sökmotor ranking.

2. Uppspelning av webbsidor

En webbplatsrevision kontrollerar huvudsakligen din webbplatss övergripande hälsa samtidigt som svagheter som kan leda till en låg rankning av sökmotorer markeras. En webbplats kommer alltid att ha inkonsekvenser, särskilt efter omkonstruktion. Att spela ner vikten av en webbplatsrevision resulterar i stora förluster på lång sikt, eftersom dess svaga punkter inte kan diagnostiseras utan revision.

3. Kataloginsändning

Inlämning av kataloger måste alltid ske i en kontrollerad miljö. Den "mer är bättre" principen måste kastas ut ur fönstret för att undvika inskränkningar av skräppost som är säkra på att skada din webbplats ranking .

4. Google kommer inte fånga det mentalitet

Ibland underskattar SEO-företag kraften att nå sökmotorer som Google har. Teknikjätten har gott om ingenjörer och system för att flagga alla svarta hattens SEO-taktik, och prisägarnas ägare betalar en gång upptäckt är kostsamma. En webbplats kan de-indexeras eller devalveras omedelbart.

5. Det handlar om ranking först

SEO marknadsförare är för besatta av rankings. Även om dessa rankningar är en viktig SEO-komponent, bör slutmålet alltid förbli omvandling av webbtrafik till försäljning. SEO är en investering, och den måste ge avkastning till verksamheten, därför bör marknadsförare prioritera nyckelordets värde.

6. Garanterade Rankningar

Många företag har fallit offer för detta. Det finns allihopa att få SEO kampanjtjänster och betala när det önskade resultatet uppnås. Ändå kan det bli ett offer för lågvärda nyckelord som inte tar målmarknaden till din webbplats. Sådana företag spamar också din webbplats för snabb ranking.

7. Köpa billiga artiklar

Det är inte nödvändigt att köpa billiga och troligen lågvärda artiklar på nätet medan du själv kan skriva bättre kvalitetsartiklar. Kom ihåg att innehållet är kung, och du måste bygga upp ditt varumärke med korrekt och kvalitativt innehåll. Skriv innehållet själv eller hyr en professionell som kan producera kvalitetsinnehåll.

8. Dörröppningssidor

Dörrsidor tillåter webbplatser att optimera varje webbsida med en specifik fras i sökordet. Dessa dörröppningar leder användarna till huvuddomänwebbplatsen och har en frustrerande effekt på webbplatsens användare. Dessutom är de artiklar av låg kvalitet, och Google hittar åtminstone manipulationssidor. För mycket användning av denna taktik leder till lägre rankningar och till och med påföljder.

November 24, 2017