Back to Question Center
0

Mobil Appskydd. Varför är det så viktigt för ditt företag? - Semalt vet svaret

1 answers:

Alexander Peresunko, Semalt Customer Success Manager, kommer att visa dig på ett enkelt verkligt exempel, varför det är viktigt att skydda dina mobilappar från att bli attackerad av bots och skrapor.

Olika företag föredrar Mobile First affärsstrategi för att personifiera erfarenheterna från deras globala såväl som lokala kunder. Myntra är Indias bästa och en av de största online-modebutikerna. Det var den första som bytte till en App Only-mobilapplikation, som påstås vara bäst när det gäller försäljning och tjänster. Naturligtvis kan du också anta denna affärsstrategi, men vissa säkerhetsrisker är alltid inblandade - network security evaluation checklist.

Det finns vissa missförstånd som mobilappar är säkrare än webbplatser när det gäller förebyggande av robotar, skrapning av nät och skydd av innehåll. Men när vi kontrollerar detaljerna skulle vi få en uppfattning om att många problem åtföljs av både dina webbplatser och mobilappar. Således behöver allt skydd från skrapor och bots. Varje dag uppstår många problem på webbplatser och mobilappar som behöver din uppmärksamhet och hårt arbete. Om du vill ge kanten åt ditt företag, så är det bästa alternativet att du tillåter dig en stund och bli av med bots och skrapor så snart som möjligt.

Mobila appar låter användarna konsumera information och data som är åtkomliga genom olika webbtjänster. Dessa webbtjänster och deras data är sårbara för skrapning. Ditt webbinnehåll kan stulas för olika ändamål av automatiserade program som kallas bots. Om du vill bli av med dem måste du blockera sina IP-adresser eftersom det är det enklaste och bästa sättet att förhindra ankomst av robotar.

Det skulle inte vara fel att säga att problemet med bots är ett av de största problemen för mobiler och webbplatser. Företagen förlorar mycket data och känslig information på nätet på grund av dessa bots. De kryper igenom flera applikationer för att stjäla eller duplicera dina data, vilket leder till spammning av appar som tillgodoser olika äkta användare och kunder.

Hur påverkar bots på ditt företag

Kända applikationer som Tinder och Snapchat har kämpat dåliga bots i flera månader. De hävdar uppenbarligen synligheten och trovärdigheten hos sina företag, vilket i stor utsträckning orsakar besvär för kunder och användare. Senast rapporterades en tvist mellan Myntra och ett annat namnfritt företag. Den senare kunde porta Myntras appar och innehåll på olika webbplatser och domäner. Det ledde till att företaget stängde av många av sina tjänster eftersom kunderna slutade litar på Myntra och dess produkter. De ansåg det vara en icke-legitim desktop version och började ta bort den från sina system. Riskerna var av största vikt i detta avseende, och många frågor kom till våra sinnen. En av dessa frågor är att varje app eller företag behöver skydd mot bots eller inte?

Säkra mobilapp API

Det är mycket viktigt för de appbaserade företagen att säkra sina mobilappar och deras funktioner från bots. De skulle behöva använda utmärkta säkerhetslösningar som kan skydda sina data- och webbtjänster från skadlig kod och bots. Det är inte en lätt uppgift och kan kräva mycket tid och ansträngningar. Även antivirusprogrammet och anti-malware-verktygen är bra för ingenting eftersom de inte garanterar de önskade resultaten.

November 24, 2017