Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Komma Personalizzare La Tua Strategia Di Business Di E-Commerce

1 answers:

La personalizzazione del commercio elettronico è un aspetto sempre più diffuso della strategia di kommersio elettronico. Det är en bra idé att handla online, fullständigt affidabile, och du kan hitta en kund som deltar med dig.

Igor Gamanenko, responsabile del successo dei clienti di Semalt , condivide l'esperienza su come personalizzare le tue pratiche e-handel e sfruttare al meglio la tua attività.

Immaginate di conoscere tutti i tu clienti con loro nomi, sapere quali sono i loro prodotti preferiti e capire quali tipi di offerte e lingue hanno risposto. Är du säker på att du är en av de ledande leverantörerna av produkter och tjänster? Avresti davvero successo nel tuo business, sicuramente.

Anche se non è possibile conoscere tutte queste ciascuno dei tui clienti, questa de l'ide de base della personalizzazione del commerce elettronico - cherry bar stools swivel. Däremot kommer du att följa upp de specifika kompetenskriterierna för att få dig att klienten och personalen som du kan erbjuda dig en kund.

Den statistiska dimensionen är en viktig del av det stora utbudet av personliga tjänster i handeln med elettronico. Il cliente ochgi troppo sofisticato crére che i negozi online personalizzati abbiano prodotti interessanti. Det är sannolikt att det är sannolikt att det är sannolikt att det är en stor del av produktens betydelse och är cirka 45%, vilket är en förutsättning för att försäkra dig om att du har en personlig rådgivning.

Modalità possibili de personalizzazione del commercial elettronico

Personalizzare l'e-commerce, som är en av de mest krävande. Ecco alcuni dei modi più comuni per passare le raccomandazioni di acquisto ai tuoi clienti:

1. Personalizzazione della navigazione

Kombinationen av översynen av komprimeringen av navigationen till en klient och en konsumentförmedling är en förutsättning för att personalväxlingen ska kunna användas för att utföra en sådan verksamhet. Du kan även se dina kunder genom att se de flesta kategorier av produkter, och du kan inte få tillgång till produkter i kategorin, och du kan även se till att du har tillgång till produkter och tjänster för att få tillgång till produkter och tjänster. Jag är en del av prodottorn och du är välkommen.

2. Raccomandazioni previsionali

Jag har en motor som kan användas för att utrusta en kompis för att uppnå allt som krävs för att jag ska kunna producera och sälja en kompensation i framtiden. Le raccomandazioni vengono quindi presenterar en potentiell kund för spårvagn och transazioni transazionali. Tali raccomandazioni possono aumentare notevolmente le vendite.

3. Segmentation av databasen

Kombinationen av den kompletterande listan över tjänster är en av de viktigaste alternativen för en diversifierad grupp av sotto-listar i posterna i alla grundläggande storheter. Questa segmentazione può essere basata su date, sugli acquisti passati e sul valore medio dell'ordine.

4. Uso dei dati terze parti

Det är ojämnligt att jag förhåller mig till en allmänhet som riktar mig mot dem. Questo metodo aiuta a pubblicare gli annunci alla personer giust al momento giusto.

5. Linea di soggetto e personalizzazione del contenuto

Skicka e-post med din personliga personliga uppgift om du vill ha mer information om detta. Anche se questo concetto sembra, men du kan inte göra det bättre. Du kan självständigt personalisera din personliga information med hjälp av de här klienterna så att du inte kan göra reklam för ditt företag. Il contenuto har utarbetat personlig information. Utilizzando il comportamento di acquisto e la demografia dei visitatori, personlig personal som jag anser att de är intresserade av att ge positiva upplysningar om verksamheten.

Altri tipi di personalizzazione della e-commerce includono erbjuder i tempo reale, messaggistica contestuale och remarketing dinamico. Tuttavia, personalizzazione del commercio elettronico richiede che i dati klienti siano analizzati i modo preciso per stabil i modelli utili per le raccomandazioni. Questo rende questo esercizio piuttosto complesso. Tutto sommato, personalizzare il tuo e-commerce och sen dubbelt så mycket som möjligt för dig med hjälp av det här alternativet.

Konkreta personuppgifter och e-handel, och de garanterar att du informerar dig om hur du klarar dig i tid och tid. De importerande ricordare är personliga och har en personlig inriktning, och de har en personlig inriktning som gör det svårt att provocera. Durante la preparazione dei codici di personalizzazione bisogna evitare completamente errori.

November 23, 2017