Back to Question Center
0

Insikt till svart hatt Sociala medier - Semalt Expert

1 answers:

Det finns två typer av sökmotoroptimering (SEO): White Hat SEO och Black Hat SEO. Black Hat sociala medier växer nuförtiden och har skapat en avancerad era av internet. Det händer när dina webbplatser på sociala medier attackeras av hackarna och du luras på många sätt.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, förklarar att om du driver ett litet företag eller en stor, måste du vara bekant med Black Hat SEO och Black Hat Social media. Båda dessa metoder måste undvikas om du vill driva din verksamhet under en livstid. Medan olika webmasters har börjat känna igen Black Hat Social media, har mycket information om hur det påverkar SEO aldrig delats.

Introduktion till Black Hat sociala medier

Först och främst borde du vara bekant med vad Black Hat sociala medier är. Uttrycket "svart hatt" hänvisas till en viss typ av hackare som använder olaglig SEO-taktik. De är fortfarande involverade i att bryta mot datorsäkerhet och skapa många problem för dig. Precis som Black Hat SEO, är Black Hat sociala medier avsedda att skada din online-närvaro i stor utsträckning. Sociala medier, inklusive Facebook, Twitter, LinkedIn och Google+ har gett oss några speciella riktlinjer för hur du undviker Black Hat sociala medier och hur du förbättrar din online närvaro för att driva kvalitetstrafik till din webbplats.

Det är tyvärr inte möjligt att bli av med Black Hat sociala medier eftersom hackare och spammare har implementerat olika strategier för att lura användarna. De försöker utnyttja dina sociala medier webbplatser av deras skäl. De vill förbättra rankningen av sina egna webbplatser, vilket ger dig tid på internet även när du har varit inblandad i vitt hat sociala medier.

Några exempel på sociala medier från Black Hat

Några exempel på sociala medier från Black Hat köper falska gillar och följare och betalar tungt för YouTube-abonnenter. Om du är involverad i att dela med sig av porno hyperlänkar, kan din webbplatss säkerhet vara i fara. Du bör aldrig använda program för att få automatiska följare på Twitter och Instagram. Dessutom borde du undvika att skapa sociala medier konton med falska namn för att generera fler gillar, aktier och kommentarer. Att skriva negativa recensioner på sidorna på dina konkurrenter är inte tillåtna på internet. På samma sätt borde du inte skriva positiva recensioner på dina personliga eller företags sidor för att driva mer och mer trafik.

Att köpa falska gillar, aktier och följare är inte en bra praxis. Search Engine Land avslöjar att sociala medier webbplatser har strikta regler och regler för att se till att deras plattformar inte används för olagliga aktiviteter. De flesta SEO-experter vet att sociala medier webbplatser spelar en viktig roll för att förbättra rankningen på vår webbplats, och de driver mycket trafik till våra artiklar. Men om du är involverad i olagliga metoder kommer din webbplats inte att bli indexerad i sökmotorerna, och dina sociala medier kan bli förbjudna. Du bör aldrig optimera falska konton och undvika att köpa falska recensioner online. Facebook och Twitter har nyligen gått i händerna för att stänga profilerna som ser icke-legitima ut och inte har bra profilbilder Source .

November 24, 2017